BESTSELLER BRANDS: Besparelser på 5 bestseller brands - SHOP HER

Le Mini Macaron Remover Kit 100 Pads

Om produktet

  • Gelé neglelakfjerner
  • 100 renseservietter
  • Opløser gelé neglelak
  • Nemme at anvende
  • Servietter med acetone
  • Skånsomme mod huden

Få en mail når varen kommer på lager igen

- 10%

Special Price 11700

Normalpris i "butikkerne" 13000

(Fra 11050 /stk)
Optjen 2,90 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

NEGLELAKFJERNER TIL GELLACK

Remover Kit fra Le Mini Macaron er en effektiv neglelakfjerner, der er specielt beregnet til at fjerne gelé neglelak. Renseservietterne renser skånsomt neglene fri for gellack uden at skade eller irritere huden omkring neglene. Engangssystemet er nemt og enkelt at anvende, og det sviner ikke under brug.

Le Mini Macaron Remover Kit består af 100 små breve med bomuldsservietter, der er påført acetone. Renseservietterne er baseret på en optimeret formel, der effektivt opløser gellakken, så den nemt fjernes fra neglen efterfølgende. Neglelakfjerneren er desuden mild mod hud og negle.

FJERN NEMT DIN GELLACK IGEN

Ønsker du nemt at kunne fjerne din gellack, er Remover Kit fra Le Mini Macaron det perfekte sæt for dig. De effektive renseservietter renser dine negle uden problemer, så du atter kan skifte farve på din gelé neglelak.

Fil forsigtigt det yderste lag af gellakken for at klargøre neglene. Åben en Le Mini Macaron Remover Pad, og stik fingeren ind i brevet, så vattet ligger over neglen. Riv den klare plastiskstrip af brevet, og luk det tæt omkring fingeren. Lad neglelakfjerneren virke i 10-15 minutter, indtil lakken er opløst. Herefter er gelé neglelakken nem at skrabe af neglen. Servietterne er til enggangsbrug og skal kasseres efterfølgende.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Le Mini Macaron
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Le Mini Macaron Remover Kit 100 Pads

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte et prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.