Lernberger Stafsing Dryclean Brown 80 ml.

Om produktet

  • Effektiv tørshampoo
  • Velegnet til brunt hår
  • Tilfører volumen
  • Giver et rent look
  • Fri for parabener
7000
På lager, 1-3 dages levering
Bestil inden kl. 18 og få sendt samme dag
OR
Optjen 3,50 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

VOLUMENGIVENDE, BRUN TØRSHAMPOO

Dryclean Brown fra Lernberger Stafsing er en volumengivende tørshampoo, der er særligt formuleret til brune lokker. Tørshampooen forsyner håret med masser af langvarig tekstur og fylde, og den neutraliserer desuden lugt samt fjerner overskydende olier for et rent look imellem hårvaske. Dryclean Brown har en mørk farve, og den efterlader desuden håret med en mat finish.

Lernberger Stafsing Dryclean Brown er beriget med aktive ingredienser, der efterlader lokkerne med en fyldig tekstur. Derudover er tørshampooen beriget med agenter, som absorberer overskydende fedt og olier for et rent og velplejet look. Dryclean Brown er desuden fri for parabener.

FOR ET FYLDIGT LOOK

Ønsker du at genopfriske din frisure mellem hårvaske, er Dryclean Brown fra Lernberger Stafsing det ultimative musthave for dig. Den unikke, sorte tørshampoo tilfører masser af tekstur og fylde til dit hår samt efterlader det med en smuk mat finish.

Ryst Dryclean meget godt. Når du hører lyden af ​​den metalliske kugle indeni, ved du at produktet er klar til brug. Spray Dryclean Brown i tørt hår med fokus på hovedbunden. Spray med en afstand på ca. 20 cm fra håret. Lad produktet tørre. Red derefter håret igennem med fingrene eller en børste, og style det, som du ønsker.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Lernberger Stafsing
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Lernberger Stafsing Dryclean Brown 80 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.