Lernberger Stafsing Shampoo For Coloured Hair 250 ml.

Om produktet

  • Farvebevarende shampoo
  • Renser skånsomt håret
  • Modvirker at farven falmer
  • Tilfører masser af glans
  • Fri for parabener og sulfater
18000
(Fra 15920 /stk)
På lager, 1-3 dages levering
Bestil inden kl. 18 og få sendt samme dag
OR
Optjen 9,00 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

Farvebevarende Shampoo

Shampoo For Coloured Hair fra Lernberger Stafsing er en mild farvebeskyttende shampoo, som fremhæver hårets farve og glans.
Shampoo For Coloured Hair indeholder druemost- og solsikkefrøekstrakt, der holder på farven, modvirker UV-stråler og giver en varmebeskyttende effekt på håret, samt Keratin og silkeprotein, der styrker håret dybt og øger elasticiteten. Desuden er Shampoo For Coloured Hair tilført Lernberger Stafsings LS Supercomplex formular, som har et højt indhold af vitaminer, mineraler, planteekstrakter, antioxidanter og frugtsyrer, der styrker, plejer og tilfører håret et ekstra boost.
Shampoo For Coloured Hair anbefales særligt til farvet og kemisk behandlet hår. Shampooen er desuden sulfat- og parabenefri.

For intens hårfarve

Ønsker du at bevare den intense farve i dit hår længst tid muligt, er Shampoo For Coloured Hair fra Lernberger Stafsing den helt rigtige løsning for dig. Den plejende og beskyttende shampoo sikrer, at din hårfarve forbliver smuk med en glansfuld finish.

Påfør en passende mængde Shampoo For Coloured Hair i fugtigt hår, lad det skumme godt op inden du skyller håret grundigt for sæbe. Vi anbefaler at du afslutter med Lernberger Stafsings Conditioner For Coloured Hair for at opnå det bedste resultat.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Lernberger Stafsing
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Lernberger Stafsing Shampoo For Coloured Hair 250 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.