Living Proof No Frizz Nourishing Styling Cream 118 ml.

Om produktet

  • Let stylingcreme
  • Anti-frizz effekt
  • Vægtløs fugt
  • Modvirker krus
  • Fri for parabener
  • Ingen silikone
20800
(Fra 14560 /stk)
På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 10,40 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

ANTI-FRIZZ STYLINGCREME

No Frizz Nourishing Styling Cream fra Living Proof er en hårcreme, der effektivt eliminerer krus ved at beskytte håret imod luftfugtighed. Cremen tilfører vægtløs pleje til håret, så hårstråene udglattes, og frizz bekæmpes.

Living Proof No Frizz Nourishing Styling Cream er baseret på ingrediensen PolyfluoroEster, der modvirker frizz ved at skabe en usynlig barriere om håret. Barrieren holder luftfugtighed og urenheder ude for et velplejet look i længere tid. Stylingcremen er desuden fri for silikone og parabener.

FOR ET KONTROLLERET LOOK

Trænger dit hår til ekstra pleje, beskyttelse og kruskontrol, er No Frizz Nourishing Styling Cream fra Living Proof det helt rigtige valg for dig. Stylingcremen sikrer dig velplejet hår, der er beskyttet mod frizz - selv på dage, hvor du ikke vasker og styler dit hår.

Påfør en generøs mængde Living Proof No Frizz Nourishing Styling Cream i nyvasket, fugtigt hår. Fordel stylingcremen jævnt i hele håret, red det igennem med en kam, og style det, som du plejer. For det bedste krusfrie resultat anbefaler vi, at du anvender en anti-frizz shampoo og balsam inden brug af stylingcremen.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Living Proof
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Living Proof No Frizz Nourishing Styling Cream 118 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.