HUSK MORS DAG GAVEN: Spar min. 20% på dufte - SHOP HER

Living Proof Perfect Hair Day Dry Shampoo 198 ml.

Om produktet

  • Effektiv tørshampoo
  • Absorberer olier
  • Giver et rent look
  • Virker øjeblikkeligt
  • Fri for parabener
  • Har en skøn duft
  • Ingen produktrester

Få en mail når varen kommer på lager igen

20800
(Fra 14560 /stk)
Optjen 10,40 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

DEN PERFEKTE TØRSHAMPOO

Perfect Hair Day Dry Shampoo fra Living Proof er en prisvindende tørshampoo, der øjeblikkeligt absorberer overskydende olie samt sved og lugt fra håret. Tørshampooen er ideel at anvende imellem hårvaske, hvor den giver en ren fornemmelse samt et velplejet look. Tørshampooen er god til alle hårtyper og hårfarver, da den ikke efterlader synlige produktrester.

PhD Dry Shampoo er baseret på en patenteret teknologi med hurtigabsorberende pulver, der effektivt modvirker et fedtet look. Dry Shampoo neutraliserer desuden uønsket lugt samt har en let og frisk duft, der varer ved hele dagen igennem. Tørshampooen er desuden fri for parabener.

FOR ULTRA-RENT HÅR

Ønsker du velplejet hår på travle dage, er Perfect Hair Day Dry Shampoo fra Living Proof det perfekte valg for dig. Tørshampooen sikrer dig ultra-rent hår imellem hårvaske, så du kan gå dagen i møde med en frisk fornemmelse.

Ryst Living Proof PhD Dry Shampoo inden brug, og spray tørshampooen i håret sektion for sektion. Spray med en afstand på 25 cm fra håret, og lad tørshampooen virke i 30 sekunder, før du masserer pulveret ind i håret med fingerspidserne eller med en kam. Genpåfør efter behov.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Living Proof
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Living Proof Perfect Hair Day Dry Shampoo 198 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. OBS! Anmodning af prismatch gælder ved maksimum 5 stk. Læs betingelserne for prismatch her.
Tryk her for at starte et prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.