Living Proof Restore Conditioner 236 ml.

Om produktet

  • Plejende balsam
  • Virker beskyttende
  • Mindsker porøsitet
  • Styrker hårstråene
  • Fri for parabener
  • Ingen silikone
  • Blødgør håret
  • Curly Girl godkendt
20800
(Fra 14560 /stk)
På lager, 1-3 dages levering
OR
Optjen 10,40 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

GENOPRETTENDE BALSAM

Restore Conditioner fra Living Proof er en plejende balsam, der tilfører fugt til håret samt fornyer dets blødhed, glans og medgørlighed. Derudover genopretter conditioneren hårets beskyttende lag, så det bliver modstandsdygtigt mod skader fra hårvask, varmestyling med mere.

Living Proof Restore Conditioner er beriget med den patenteret ingrediens PolyfluoroEster, der genskaber hårets beskyttende lag, så porøsitet i selv det mest tørre hår reduceres med 100%. Derudover indeholder conditioneren hvedeproteiner, der plejer og styrker hårstråene for stærkt og sundt hår. Conditioneren er desuden fri for silikone og parabener.

FOR STÆRKT OG SUNDT HÅR

Ønsker du at beskytte dit hår mod at knække, er Restore Conditioner fra Living Proof det helt rigtige valg for dig. Den plejende balsam øger dit hårs modstandsdygtighed, så det efterlades med en beskyttet, stærk og velplejet finish.

Påfør en passende mængde Living Proof Restore Conditioner i nyvasket hår. Fordel conditioneren jævnt i hele håret fra rod til spids. Er dit hår tørt og skadet, kan du med fordel lade conditioneren virke i 2 minutter, før du skyller den ud med varmt vand. Vi anbefaler, at du anvender en genoprettende shampoo sammen med din balsam for et optimalt resultat.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Living Proof
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Living Proof Restore Conditioner 236 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.