Living Proof Timeless Shampoo 236 ml.

Om produktet

  • Effektiv shampoo
  • Tilfører masser af fylde
  • Bevarer et sundt look
  • Virker farvebevarende
  • Fri for parabener
  • Fri for sulfater og silikone
20800
(Fra 14560 /stk)
På lager, 1-3 dages levering
OR
Optjen 10,40 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

BEVARENDE SHAMPOO

Living Proof Timeless Shampoo er en mild og sulfatfri shampoo, der tilfører masser af fylde og bevægelse til håret. Shampooen er baseret på et ageless-system, der sikrer, at håret bevares i den bedste stand. Timeless Shampoo kan med fordel anvendes sammen med Timeless Pre-Shampoo for at sikre, at hårfarven i farvet hår bevares længere.

Living Proof Timeless Shampoo er baseret på et styrkende kompleks samt avanceret teknologi. Shampooen indeholder blandt andet aminosyrer, der styrker håret, mens proteiner opretholder fugten i håret for et velplejet og smukt resultat. Timeless Shampoo er desuden fri for silikone, sulfater og parabener.

FOR SMUKT & LEVENDE HÅR

Ønsker du at føre dig frem med smukt og farvestrålende hår, er Timeless Shampoo fra Living Proof det perfekte match for dig. Shampooen giver fylde og bevægelse til dit hår, samtidig med at den virker farvebevarende.

Påfør en passende mængde Living Proof Timeless Shampoo i nyvasket hår. Massér shampooen godt ind i hår og hovedbund, og skyl efter med varmt vand. Vi anbefaler, at du bruger en supplerende balsam efterfølgende for et optimalt resultat. Anvend Timeless Shampoo sammen med Pre-Shampoo Treatment for en ekstra farvebevarende virkning.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Living Proof
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Living Proof Timeless Shampoo 236 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.