L'Oréal Professionnel ProFiber Rectify Leave-in Treatment 75 ml.

Om produktet

  • Reparerende serum
  • Genopbygger indefra
  • Øjeblikkelig effekt
  • For blødt og glansfuldt hår
  • Til fint og normalt skadet hår
  • Ny, sund og velplejet overflade
  • Langvarig forbedring

Få en mail når varen kommer på lager igen

Spar 73%

Special Price 5325

Normalpris i "butikkerne" 19900

Optjen 2,65 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

Reparerende serum

ProFiber Rectify Leave-in Treatment fra L'Oréal Professionnel er en professionel leave-in serum, der reparerer håret i dybden og forbedrer hårfibres beskadigede overflade. Håret efterlades blødt, sundt og velplejet. Serummen genopretter håret naturlige balance og yder intensiv pleje til håret, så håret styrkes og får en ny, sund overflade, der er synligt forbedret. ProFiber Rectify Leave-in Treatment er velegnet til fint og normalt skadet hår.

ProFiber Rectify Leave-in Treatment fra L'Oréal Professionnel er baseret på en professionel, reparerende teknologi, der genopliver og genopbygger via molekylet Aptyl 100, som gør håret stærkere, blødere og mere glansfuldt. Aptyl 100 forlænger yderligere følelsen af nyklippet hår efter salonbesøg i op til 6 uger, så håret får et velplejet, sundt udseende. Kombinationen af de unikke aktive ingredienser sikrer langvarige resultater, da ingredienserne trænger dybt ind i hårfibrene og låser dem fast, så de bliver inde i hårfibrene. ProFiber Rectify Leave-in Treatment indeholder desuden en dejlig duft af honning og citron, der efterlader håret velduftende hele dagen.

For en ny, lækker overflade

Trænger dit ødelagte hår til en fornyet, sund overflade, så er ProFiber Rectify Leave-in Treatment fra L'Oréal Professionnel det perfekte valg for dig. Den intensive serum giver dig velplejet, blødt og glansfuldt hår, som du altid har drømt om.

Fordel 1-2 pump L'Oréal Professionnel ProFiber Rectify Leave-in Treatment i håndklædetørt hår, og massér den jævnt ind i spidser og længder, eller nøjes med at massere den ind i spidserne. Serummen skal ikke skylles ud, og den kan anvendes både i tørt og vådt hår.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand L'Oréal Professionnel
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: L'Oréal Professionnel ProFiber Rectify Leave-in Treatment 75 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte et prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.