L'Oréal Paris Pure Clay Purity Mask 50 ml.

Om produktet

  • Matterende ansigtsmaske
  • Rengør og renser i dybden
  • Reducerer urenheder
  • For blød, frisk hud
  • Fri for parabener
  • 10 behandlinger
Spar 21%

Special Price 7900

Normalpris i "butikkerne" 10000

På lager, 1-3 dages levering
OR
Optjen 3,95 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

Matterende ansigtsmaske

Pure Clay Purity Mask fra L'Oréal Paris er en matterende ansigtsmaske, der rengør og renser huden i dybden. Huden får en matterende finish uden at tørre ud. Masken fjerner forekomsten af urenheder og giver huden en klarere og mere glødende finish. Huden efterlades synligt blødere og friskere med forfinet struktur.

Pure Clay Purity Mask er beriget med eukalyptus, der har en rengørende og dybderensende virkning. Masken indeholder tre typer ler, herunder koalin, montmorillonite og ghassoul, som giver huden en mere klar og ensartet finish. Leret reducerer urenheder og mindsker synligheden af porer, mens hudstrukturen forfines. Masken indeholder glycerin, der giver huden et fugtboost. Der er til 10 gange. Pure Clay Purity Mask er desuden fri for parabener.

For en smuk, mat hud

Drømmer du om smuk ren hud uden urenheder, er Pure Clay Purity Mask fra L’Oréal Paris et musthave for dig. Den skønne ansigtsmaske renser din hud i dybden og efterlader dig med mat samt blødere og mere frisk hud.

Påfør en passe mængde L’Oréal Paris Pure Clay Purity Mask på nyrenset hud, og lad den virke i 5-10 minutter. Skyl masken grundigt af og afslut med en ansigtscreme. Anvend masken 2-3 ugentligt.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand L'Oréal Paris
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: L'Oréal Paris Pure Clay Purity Mask 50 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.