L'Oréal Paris Unlimited Mascara Sort 7.4 ml.

Om produktet

  • Sort mascara
  • For længde og volumen
  • Børste med to indstillinger
  • Indfanger hvert øjenvippestrå
  • Fri fra parabener
  • Løfter vipperne
Spar 31%

Special Price 9525

Normalpris i "butikkerne" 13900

På lager, 1-3 dages levering
Bestil inden kl. 18 og få sendt samme dag
OR
Optjen 4,75 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

Sort mascara

Unlimited Mascara Sort fra L'Oréal Paris er en sort mascara til det hele. Mascaraen tilfører vipperne massiv længde og volumen, samtidig med at den giver vipperne et løft. Resultatet er en lash lift-effekt ud over det sædvanlige. Mascaraen adskiller og separerer hver enkelt øjenvippe, mens mascaraens børste er i stand til at intensivere og dække hvert enkelt hårstrå. Unlimited Mascara Sort er desuden velegnet til alle - selv til sensitive øjne og kontaktlinsebrugere.

Unlimited Mascara Sort er udstyret med en stor gummibørste, der uden problemer kan nå vipperne lag for lag. Børsten har to indstillinger, hvoraf den lige indstilling opbygger længde og volumen til vipperne, mens den vippede indstilling bukker og indfanger hvert enkelt vippehår. Mascaraens formel sørger for, at alle vipper bliver dækket med den pigmenterede farve, mens den ligeledes sikrer, at mascaraen ikke tværer ud i løbet af dagen. Unlimited Mascara Sort er desuden fri for parabener.

For lange, voluminøse vipper

Drømmer du om lange, fyldige vipper uden klumper, er Unlimited Mascara Sort fra L'Oréal Paris et musthave for dig. Den sorte mascara giver dig øjeblikkeligt de smukkeste bukkede vipper, der giver dine øjne et mere defineret look.

Start ved vippekanten, når du påfører L'Oréal Paris Unlimited Mascara Sort, og dæk vipperne fra rod til spids. Bevæg børsten tværs over vippen for at opnå den absolut bedste volumen. Påfør så mange lag, som du ønsker, og påfør mascaraen, inden lagene tørrer.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand L'Oréal Paris
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: L'Oréal Paris Unlimited Mascara Sort 7.4 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.