L'Oréal Pro. Série Expert Absolut Repair Lipidium Conditioner 1000 ml.

Om produktet

  • Genopbyggende balsam
  • Plejer og nærer i dybden
  • Blødgørende effekt
  • Reparerer hårstråene
  • Velegnet til skadet hår
  • Giver en synlig forbedring
  • XL-størrelse

Få en mail når varen kommer på lager igen

Spar 37%

Special Price 24775

Normalpris i "butikkerne" 39900

Optjen 12,35 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

GENOPBYGGENDE BALSAM

Absolut Repair Lipidium Conditioner fra L´Oréal Pro. Série Expert er en genopbyggende balsamder går ind og styrker samt blødgør de enkelte hårstrå. Den plejende balsam beskytter håret og sikrerat det ikke skades yderligere. De genopbyggende plejestoffer i conditioneren kan desuden findes i håret i op til fem hårvaske. Absolut Repair Lipidium Conditioner kan anvendes af allemen er særligt velegnet til hårder er blevet skadet af kemiske farvebehandlingervarmestylers eller lignende.

Absolut Repair Lipidium Conditioner er baseret på en avanceret plejeformelder er beriget med mælkesyrerlipider og ceramider. De aktive ingredienser trænger dybt ind i hårstråenehvor de genopbygger skader på håret. Den nærende balsam plejer hårets mest sensible og svækkede områder uden at tynge. Håret efterlades synligt forbedret med en mere modstandsdygtig og blød overflade.

PLEJE OG OMSORG TIL DIT HÅR

Trænger dit hår til ekstra pleje og genopbygninger Absolut Repair Lipidium Conditioner fra L’Oréal Pro. Série Expert den perfekte balsam for dig. Conditioneren gør dit hår medgørligt og blødtså du bedre kan frisere det og undgå yderligere knæk på hårstråene.

Massér L’Oréal Absolut Repair Lipidium Conditioner grundigt ind i nyvasket hår. Lad conditioneren virke et par minutterog skyl derefter med varmt vand. Hvis du bruger en hårkuranbefaler viat du bruger conditioneren som sidste og afsluttende trin i din hårpleje-rutine for at forsegle fugten i hårstråene.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand L'Oréal Professionnel
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: L'Oréal Pro. Série Expert Absolut Repair Lipidium Conditioner 1000 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.