L'Oréal Pro. Série Expert Absolut Repair Lipidium Conditioner 200 ml.

Om produktet

  • Genopbyggende balsam
  • Plejer og nærer i dybden
  • Blødgørende effekt
  • Reparerer hårstråene
  • Velegnet til skadet hår
  • Giver en synlig forbedring
Spar 36%

Special Price 10675

Normalpris i "butikkerne" 16900

På lager, 1-3 dages levering
Bestil inden kl. 18 og få sendt samme dag
OR
Optjen 5,30 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

GENOPBYGGENDE BALSAM

Absolut Repair Lipidium Conditioner fra L´Oréal Pro. Série Expert er en genopbyggende balsam, der går ind og styrker samt blødgør de enkelte hårstrå. Den plejende balsam beskytter håret og sikrer, at det ikke skades yderligere. De genopbyggende plejestoffer i conditioneren kan desuden findes i håret i op til fem hårvaske. Absolut Repair Lipidium Conditioner kan anvendes af alle, men er særligt velegnet til hår, der er blevet skadet af kemiske farvebehandlinger, varmestylers eller lignende.

Absolut Repair Lipidium Conditioner er baseret på en avanceret plejeformel, der er beriget med mælkesyrer, lipider og ceramider. De aktive ingredienser trænger dybt ind i hårstråene, hvor de genopbygger skader på håret. Den nærende balsam plejer hårets mest sensible og svækkede områder uden at tynge. Håret efterlades synligt forbedret med en mere modstandsdygtig og blød overflade.

PLEJE OG OMSORG TIL DIT HÅR

Trænger dit hår til ekstra pleje og genopbygning, er Absolut Repair Lipidium Conditioner fra L’Oréal Pro. Série Expert den perfekte balsam for dig. Conditioneren gør dit hår medgørligt og blødt, så du bedre kan frisere det og undgå yderligere knæk på hårstråene.

Massér L’Oréal Absolut Repair Lipidium Conditioner grundigt ind i nyvasket hår. Lad conditioneren virke et par minutter, og skyl derefter med varmt vand. Hvis du bruger en hårkur, anbefaler vi, at du bruger conditioneren som sidste og afsluttende trin i din hårpleje-rutine for at forsegle fugten i hårstråene.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand L'Oréal Professionnel
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: L'Oréal Pro. Série Expert Absolut Repair Lipidium Conditioner 200 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.