Spar 25% på al elektronik SHOP HER

L'Oréal Pro. Série Expert Gold Quinoa + Protein Absolut Repair Conditioner 200 ml.

Om produktet

  • Genopbyggende balsam
  • Plejer og nærer i dybden
  • Blødgørende effekt
  • Reparerer hårstråene
  • Velegnet til skadet hår
  • Giver en synlig forbedring
- 29%

Special Price 11900

Normalpris i "butikkerne" 16900

På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 5,95 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

GENOPBYGGENDE BALSAM

Gold Quinoa + Protein Absolut Repair Conditioner fra L´Oréal Pro. Série Expert er en genopbyggende balsam, der går ind og styrker samt blødgør de enkelte hårstrå. Den plejende balsam beskytter håret og sikrer, at det ikke skades yderligere. De genopbyggende plejestoffer i conditioneren kan desuden findes i håret i op til fem hårvaske. Gold Quinoa + Protein Absolut Repair Conditioner kan anvendes af alle, men er særligt velegnet til hår, der er blevet skadet af kemiske farvebehandlinger, varmestylers eller lignende.

Gold Quinoa + Protein Absolut Repair Conditioner er baseret på en avanceret plejeformel, der er beriget med mælkesyrer, lipider og ceramider. De aktive ingredienser trænger dybt ind i hårstråene, hvor de genopbygger skader på håret. Den nærende balsam plejer hårets mest sensible og svækkede områder uden at tynge. Håret efterlades synligt forbedret med en mere modstandsdygtig og blød overflade.

PLEJE OG OMSORG TIL DIT HÅR

Trænger dit hår til ekstra pleje og genopbygning, er AGold Quinoa + Protein Absolut Repair Conditioner fra L’Oréal Pro. Série Expert den perfekte balsam for dig. Conditioneren gør dit hår medgørligt og blødt, så du bedre kan frisere det og undgå yderligere knæk på hårstråene.

Massér L'Oréal Gold Quinoa + Protein Absolut Repair Conditionergrundigt ind i nyvasket hår. Lad conditioneren virke et par minutter, og skyl derefter med varmt vand. Hvis du bruger en hårkur, anbefaler vi, at du bruger conditioneren som sidste og afsluttende trin i din hårpleje-rutine for at forsegle fugten i hårstråene.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand L'Oréal Professionnel
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: L'Oréal Pro. Série Expert Gold Quinoa + Protein Absolut Repair Conditioner 200 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. OBS! Anmodning af prismatch gælder ved maksimum 5 stk. Læs betingelserne for prismatch her.
Tryk her for at starte et prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

GAVEKORT PÅ 2000 KR.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om 2000 kr. hver måned

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik