L'Oréal Pro. Série Expert Absolut Repair Masque 250 ml.

Om produktet

  • Genopbyggende hårkur
  • Plejer og nærer i dybden
  • Blødgørende effekt
  • Reparerer hårstråene
  • Velegnet til skadet hår
  • Giver en synlig forbedring
Spar 36%

Special Price 11950

Normalpris i "butikkerne" 18900

På lager, 1-3 dages levering
Bestil inden kl. 18 og få sendt samme dag
OR
Optjen 5,95 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

EKSTRA GENOPBYGGENDE HÅRKUR

Absolut Repair Masque fra L´Oréal Pro. Série Expert er en ekstremt genopbyggende hårkur, der tilfører pleje og næring til de enkelte hårstrå. Hårkuren genopretter skader på håret, så det straks både føles og ser sundere ud. Absolut Repair Masque kan anvendes af alle, men er særligt velegnet til hår, der er blevet skadet af kemiske farvebehandlinger, varmestylers eller lignende.

Absolut Repair Masque er baseret på en avanceret plejeformel, der er beriget med mælkesyrer, lipider og ceramider. De aktive ingredienser trænger dybt ind i hårstråene, hvor de genopbygger skader på håret. Den nærende hårmaske plejer hårets mest sensible og svækkede områder uden at tynge. Håret efterlades synligt forbedret med en mere modstandsdygtig og blød overflade.

EN NØDHJÆLPSPAKKE TIL DIT HÅR

Trænger dit hår til et boost af pleje og genopbygning, er Absolut Repair Masque fra L’Oréal Pro. Série Expert din ultimative løsning. Hårkuren giver ekstra meget pleje til dit hår, så du straks vil opleve en mærkbar og synlig forandring. Dit hår efterlades stærkere, blødere og mere glansfuldt.

Anvend en passende mængde L’Oréal Absolut Repair Masque i nyvasket, håndklædetørt hår. Lad hårmasken virke i 3-5 minutter, hvorefter den skylles ud med varmt vand. Vi anbefaler, at du bruger en plejende balsam efterfølgende for at forsegle fugten i hårstråene.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand L'Oréal Professionnel
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: L'Oréal Pro. Série Expert Absolut Repair Masque 250 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.