Få dobbelt op på loyalitetspoint t.o.m søndag d. 26/9

L'Oréal Pro. Série Expert Absolut Repair Masque 250 ml.

Om produktet

  • Genopbyggende hårkur
  • Plejer og nærer i dybden
  • Blødgørende effekt
  • Reparerer hårstråene
  • Velegnet til skadet hår
  • Giver en synlig forbedring
- 47%

Special Price 9900

Normalpris i "butikkerne" 18900

På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 9,90 kr i loyalitetsrabat

Fri fragt med koden: FRIFRAGT12

Dag-til-dag levering

Optjen loyalitetspoint

Dag-til-dag levering

Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)

Beskrivelse

Detaljer

EKSTRA GENOPBYGGENDE HÅRKUR

Absolut Repair Masque fra L´Oréal Pro. Série Expert er en ekstremt genopbyggende hårkur, der tilfører pleje og næring til de enkelte hårstrå. Hårkuren genopretter skader på håret, så det straks både føles og ser sundere ud. Absolut Repair Masque kan anvendes af alle, men er særligt velegnet til hår, der er blevet skadet af kemiske farvebehandlinger, varmestylers eller lignende.

Absolut Repair Masque er baseret på en avanceret plejeformel, der er beriget med mælkesyrer, lipider og ceramider. De aktive ingredienser trænger dybt ind i hårstråene, hvor de genopbygger skader på håret. Den nærende hårmaske plejer hårets mest sensible og svækkede områder uden at tynge. Håret efterlades synligt forbedret med en mere modstandsdygtig og blød overflade.

EN NØDHJÆLPSPAKKE TIL DIT HÅR

Trænger dit hår til et boost af pleje og genopbygning, er Absolut Repair Masque fra L’Oréal Pro. Série Expert din ultimative løsning. Hårkuren giver ekstra meget pleje til dit hår, så du straks vil opleve en mærkbar og synlig forandring. Dit hår efterlades stærkere, blødere og mere glansfuldt.

Anvend en passende mængde L’Oréal Absolut Repair Masque i nyvasket, håndklædetørt hår. Lad hårmasken virke i 3-5 minutter, hvorefter den skylles ud med varmt vand. Vi anbefaler, at du bruger en plejende balsam efterfølgende for at forsegle fugten i hårstråene.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand L'Oréal Professionnel
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: L'Oréal Pro. Série Expert Absolut Repair Masque 250 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Når du laver en produktanmeldelse, tillader du samtidig, at Firtal Web A/S kan bruge denne på tværs af vores andre platforme. Læs mere om betingelserne her.

Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. OBS! Anmodning af prismatch gælder ved maksimum 5 stk. Læs betingelserne for prismatch her.
Tryk her for at starte et prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik