L'Oréal Pro. Série Expert Curl Contour Masque 250 ml.

Om produktet

  • Nærende hårmaske
  • Definerer krøllernes kontur
  • Plejende og reparerende
  • Eliminerer uønsket krus
  • Indeholder plejende olier
Spar 37%

Special Price 11750

Normalpris i "butikkerne" 18900

På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 5,85 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

INTENS HÅRMASKE TIL KRØLLET HÅR

Curl Contour Masque fra L’Oréal Pro. Série Expert er en ekstra nærende hårkur, der plejer, nærer og reparerer krøllet hår uden at tynge. Håret efterlades blødt og smidigt med bouncy, definerede krøller. Curl Contour Masque er særligt velegnet til hår med krøller, bølger eller naturlig bevægelse.

Curl Contour Masque er baseret på en unik Hydracell-teknologi, der er beriget med micro-emulsion olie samt andre aktive ingredienser. Ingredienserne giver masser af pleje og næring til håret samt eliminerer uønsket krus, så håret efterlades sundt og velplejet. Krøllerne får fornyet spændstighed og fremstår med en strålende glans.

GIV DIT HÅR ET VÆGTLØST FUGT-BOOST

Trænger dine krøller til ekstra pleje og næring, er Curl Contour Masque fra L’Oréal Pro. Série Expert din perfekte løsning. Hårkuren plejer og reparerer intensivt dine krøller, så de får en flot og defineret kontur. Dit hår bliver nemmere at rede ud, og du får et velplejet look.

Massér L’Oréal Curl Contour Masque godt ind i nyvasket, håndklædetørt hår. Lad hårkuren virke et par minutter, hvorefter den skylles ud med varmt vand. Vi anbefaler, at du bruger en plejende balsam afslutningsvis for at forsegle fugten i hårstråene. Curl Contour Masque kan desuden også bruges til glat hår før brug af krøllejern eller oprulning.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand L'Oréal Professionnel
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: L'Oréal Pro. Série Expert Curl Contour Masque 250 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte et prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.