Spar 25% på al elektronik SHOP HER

L'oréal Pro. Série Expert Inforcer Conditioner 200 ml.

Om produktet

  • Reparerende balsam
  • Styrker og plejer
  • Beskytter mod knæk
  • Gør håret medgørligt
  • Fri for parabener
  • Blødgørende virkning
- 40%

Special Price 10000

Normalpris i "butikkerne" 16900

På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 5,00 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

Reparerende balsam

Inforcer Shampoo fra L'oréal Pro. Série Expert er en effektiv balsam, der tilfører pleje til hårfibrene. Balsammen styrker og reparerer håret, så det efterlades sundere, blødere og mere modstandsdygtigt over for yderligere slitage og skade. Inforcer Conditioner har en blødgørende effekt, der gør håret mere medgørligt og lettere at rede igennem.

Inforcer Conditioner fra L'oréal Pro. Série Expert er baseret på en professionel formel, der er beriget med vitamin b6 og biotin. Ingredienserne danner en anti-breakage effekt og medvirker til, at hårfibrene bliver stærkere dag for dag. Vitaminet og biotionen sørger ligeledes for, at håret bliver blødere og lettere at rede igennem. Inforcer Conditioner er desuden en del af rækken af produkter, der har fået redesignet bøtten for at skære 8% ned på brugen af plastik, så den dermed er mere miljøvenlig end i 2015. Inforcer Shampoo er desuden fri for parabener.

For sundere lokker

Ønsker du, at dit hår bliver stærkere, blødere og sundere, så er Inforcer Conditioner fra L'oréal Pro. Série Expert det perfekte valg for dig. Den skønne balsam giver dit hår et boost af styrkende og reparerende ingredienser, der beskytter dit hår mod knæk og gør dit hår mere håndterbart.

Fordel en passende mængde L'oréal Pro. Série Expert Inforcer Conditioner i nyvasket, håndklædetørt hår med fokus på længder og spidser, og lad den virke i 1-3 minutter, inden den skylles ud med rigeligt vand. Vi anbefaler, at du bruger en reparerende shampoo inden din balsam for et optimalt resultat.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand L'Oréal Professionnel
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: L'oréal Pro. Série Expert Inforcer Conditioner 200 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. OBS! Anmodning af prismatch gælder ved maksimum 5 stk. Læs betingelserne for prismatch her.
Tryk her for at starte et prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

GAVEKORT PÅ 2000 KR.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om 2000 kr. hver måned

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik