L'oréal Pro. Série Expert Inforcer Masque 250 ml.

Om produktet

  • Reparerende hårkur
  • Genopbygger, beskytter og styrker
  • Plejer i dybden
  • Blødgørende effekt
  • Fri for parabener
  • Giver en synlig forbedring
  • Fremmer hårvæksten
  • Velegnet til skadet hår
Spar 36%

Special Price 11950

Normalpris i "butikkerne" 18900

På lager, 1-3 dages levering
Bestil inden kl. 18 og få sendt samme dag
OR
Optjen 5,95 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

Styrkende hårkur

Inforcer Masque fra L'oréal Pro. Série Expert er en yderst effektiv, reparerende og genopbyggende hårkur, der tilfører pleje til hvert enkelt hårstrå. Håret styrkes og gøres mere modstandsdygtigt over for skader og knæk, så håret øjeblikkeligt efterlades silkeblødt, glansfuldt og medgørligt. Kuren fremmer desuden hårvæksten og sørger for, at håret føles og ser sundere ud. Inforcer Masque er velegnet ødelagt og skrøbeligt hår, men kan bruges af alle.

Inforcer Masque fra L'oréal Pro. Série Expert er baseret på en professionel, plejende formel, der er yderst effektiv. Hårkuren er beriget med vitamin b6 og biotin, der har styrkende, genopbyggende og beskyttende egenskaber. B6 vitaminerne fremmer sund hårvækst og styrker hårfibrene, så håret over tid bliver kraftigere og sundere. Den effektive hårmaske plejer hårets mest sensible og svækkede områder uden at tynge. Håret efterlades synligt forbedret med en mere modstandsdygtig og blød overflade. Inforcer Masque er desuden en del af rækken af produkter, der har fået redesignet bøtten for at skære 8% ned på brugen af plastik, så den dermed er mere miljøvenlig end i 2015. Inforcer Masque er desuden fri for parabener.

For blødt og lækkert hår

Drømmer du om sundt og lækkert hår med den blødeste overflade, så er Inforcer Masque fra L'oréal Pro. Série Expert det perfekte valg for dig. Hårkuren tilfører et boost af pleje og genopbygning, så dit hår efterlades betydeligt stærkere og mere glansfuldt.

Anvend en passende mængde L'oréal Pro. Série Expert Inforcer Masque i nyvasket, håndklædetørt hår. Lad hårmasken virke i 3-5 minutter, hvorefter den skylles ud med varmt vand. Vi anbefaler, at du bruger en plejende balsam efterfølgende for at forsegle fugten i hårstråene.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand L'Oréal Professionnel
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: L'oréal Pro. Série Expert Inforcer Masque 250 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.