L'oréal Pro. Série Expert Inforcer Night Anti-Breakage 150 ml.

Om produktet

  • Beskyttende serum
  • Reparerer, plejer og styrker
  • Blødgørende effekt
  • Fremmer sund hårvækst
  • Fri for parabener
  • Massere af glans
  • Velegnet til skadet hår

Få en mail når varen kommer på lager igen

Spar 45%

Special Price 9150

Normalpris i "butikkerne" 16900

Optjen 4,55 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

Beskyttende serum

Inforcer Night Anti-Breakage fra L'oréal Pro. Série Expert er en plejende leave-in serum, der natten over styrker håret og gør håret mere modstandsdygtigt over for skader og knæk. Hårserummen tilfører den perfekte mængde pleje, der efterlader håret silkeblødt, glansfuldt og ultra medgørligt, ligesom elasticiteten øges, der resulterer i færre spaltede spidser. Serummen har en øjeblikkelig virkning mod ødelagt og skadet hår, samt er den bedste løsning for stærkere, sundt og kraftigere hår.

Inforcer Night Anti-Breakage fra L'oréal Pro. Série Expert er baseret på en professionel gelformel, der er hurtigtørrende og yderst effektiv. Serummet er beriget med vitamin b6 og biotin, der har styrkende og beskyttende egenskaber. Hårserummen genopbygger håret natten over og beskyttes mod knæk, slitage og udefrakommende faktorer. Produktet absorberes let i håret, og gør børstningen nemmere næste morgen. B6 vitaminerne fremmer sund hårvækst og styrker hårfibrene, så håret over tid bliver kraftigere og sundere. Inforcer Night Anti-Breakage er desuden en del af rækken af produkter, der har fået redesignet bøtten for at skære 8% ned på brugen af plastik, så den dermed er mere miljøvenlig end i 2015. Inforcer Night Anti-Breakage er desuden fri for parabener.

For sundere hår

Ønsker du sundere hår, der er fløjlsblødt og glansfuldt, så er Inforcer Night Anti-Breakage fra L'oréal Pro. Série Expert det perfekte valg for dig. Den fantastiske serum styrker dit hår både indvendigt og udvendigt, så du er sikret lækkert hår, der ikke knækker.

Fordel en passende mængde L'oréal Pro. Série Expert Inforcer Night Anti-Breakage i håndklædetørt, rent hår om aftenen inden sengetid. Lad serummen sidde natten over. Serummen skal ikke skylles ud.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand L'Oréal Professionnel
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: L'oréal Pro. Série Expert Inforcer Night Anti-Breakage 150 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.