BLACK WEEKEND - SPAR MIN. 25% PÅ ALT
Se alle tilbud her

L'oréal Pro. Série Expert Inforcer Smoothing Cream 150 ml.

Om produktet

  • Blødgørende leave-in kur
  • Styrker og reparerer
  • Beskytter mod knæk
  • Gør håret mere medgørligt
  • Fri for parabener
  • En glat og glansfuld effekt
Spar 43%

Special Price 9625

Normalpris i "butikkerne" 16900

På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 4,80 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

Blødgørende leave-in kur

Inforcer Smoothing Cream fra L'oréal Pro. Série Expert en leave-in kur, der tilfører næring og pleje til håret. Kuren styrker og reparerer håret, så det efterlades sundere, blødere og mere modstandsdygtigt over for yderligere slitage og skade. Inforcer Smoothing Cream har en blødgørende effekt, der gør håret mere medgørligt og lettere at rede igennem. Håret bliver mere glat og glansfuldt.

Inforcer Smoothing Cream fra L'oréal Pro. Série Expert er baseret på en professionel formel, der er beriget med vitamin b6 og biotin. Ingredienserne danner en anti-breakage effekt og medvirker til, at hårfibrene bliver stærkere dag for dag. Vitaminet og biotionen sørger ligeledes for, at håret bliver blødere og lettere at rede igennem. Inforcer Smoothing Cream er desuden en del af rækken af produkter, der har fået redesignet bøtten for at skære 8% ned på brugen af plastik, så den dermed er mere miljøvenlig end i 2015. Inforcer Smoothing Cream er desuden fri for parabener.

For blødt og medgørligt hår

Ønsker du silkeblødt og medgørligt hår, så er Inforcer Smoothing Cream fra L'oréal Pro. Série Expert det perfekte valg for dig. Den lækre kur styrker og reparerer dit hår med et boost af næring og pleje, og efterlader det glattere og mere glansfuldt.

Påfør L'oréal Pro. Série Expert Inforcer Smoothing Cream efter conditioner i rent og håndklædetørt hår. Fordel 1-2 små klatter af kur med fingerspidserne sektion for sektion og undlad at skylle den ud. Style derefter håret som ønsket. Vi anbefaler at kombinere kuren med Inforcer Shampoo og Inforcer Masque.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand L'Oréal Professionnel
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: L'oréal Pro. Série Expert Inforcer Smoothing Cream 150 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte et prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.