L'Oréal Pro. Série Expert Absolut Repair Lipidium Serum 50 ml.

Om produktet

  • Dobbeltvirkende serum
  • Samler spaltede spidser
  • Genopbyggende effekt
  • Plejende olie og serum i én
  • Giver en synlig forbedring
  • Skal ikke skylles ud
Spar 36%

Special Price 10675

Normalpris i "butikkerne" 16900

På lager, 1-3 dages levering
Bestil inden kl. 18 og få sendt samme dag
OR
Optjen 5,30 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

DOBBELTVIRKENDE SERUM

Absolut Repair Lipidium Serum fra L’Oréal Pro. Série Expert er et genopbyggende serum, der er særligt udviklet til at pleje håret og samle spaltede spidser for et sundt og velplejet look. Det dobbeltvirkende serum består af både olie og serum, som sammen virker varmebeskyttende på håret samt går ind og plejer hårstråene i dybden og eliminerer uønsket krus.

Absolut Repair Lipidium Serum er baseret på en ekstremt reparerende plejeformel, der beriget med mælkesyrer, lipider og ceramider. De aktive ingredienser trænger dybt ind og genopbygger skader på håret. Håret vil blive synlig forbedret, føles mere modstandsdygtigt, og de spaltede spidser samles effektivt. Det plejende serum fedter desuden ikke og er så let, at alle kan bruge det uden at håret føles tynget.

ØJEBLIKKELIG PLEJE TIL HÅRSPIDSERNE

Har dit hår tendens til føles tørt med spaltede spidser, er Absolut Repair Lipidium Serum fra L´Oréal Pro. Série Expert din ultimative redning. Det plejende serum forsegler hårstråene, så du undgår tørre, ødelagte spidser. Du vil øjeblikkeligt få hår, der både føles blødt og ser sundt ud.

L’Oréal Absolut Repair Lipidium Serum er drøj i brug, så der skal derfor ikke anvendes meget serum ad gangen. Påfør serummet både inden føntørring og efterfølgende som en glansgivende finish. Brug 1 til 2 pump serum i hårets længder og spidser for at forsegle håret og give det langvarig blødhed. Serummet skal ikke skylles ud.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand L'Oréal Professionnel
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: L'Oréal Pro. Série Expert Absolut Repair Lipidium Serum 50 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.