L'Oréal Pro. Série Expert Shine Blonde Shampoo 500 ml.

Om produktet

  • Violet shampoo til blondt hår
  • Renser skånsomt håret
  • Neutraliserer gule undertoner
  • Giver masser af pleje
  • Glansgivende effekt

Få en mail når varen kommer på lager igen

Spar 78%

Special Price 4225

Normalpris i "butikkerne" 19900

Optjen 2,10 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

GLANSGIVENDE VIOLET SHAMPOO

Shine Blonde Shampoo fra L’Oréal Pro. Série Expert er en glansgivende shampoo, der giver blondt hår en naturlig, klar farve. Shine Blonde Shampoo er god til dagligdags brug, da den, i modsætning til andre lilla shampooer, giver masser af pleje samtidig med, at den neutraliserer uønskede gule undertoner. Shampooen efterlader håret smidigt med en naturlig, flot glans.

Shine Blonde Shampoo er baseret på en Céraflash-teknologi, der er specielt udviklet til lyst hår. Ceramider og violette mikro-pigmenter går aktivt ind og lysner håret, fjerner gule undertoner samt genopbygger håret i dybden. Shampooen indeholder citron-ekstrakt, der skånsomt renser håret samt beskytter det mod kalkholdigt vand. Resultatet er en strålende blond farve fri for gule undertoner.

FOR ET SKINNENDE BLONDT LOOK

Har du blondt hår, enten naturligt eller farvet, der trænger til pleje, glans og lysning, er Shine Blonde Shampoo fra L’Oréal Pro. Série Expert det perfekte match til dig. Shine Blonde Shampoo går aktivt ind og lysner håret samtidig med, at den tilfører næring og glans til et mat hår.

Massér L’Oréal Shine Blonde Shampooen ind i det våde hår med lette bevægelser. Skyl derefter med rigeligt varmt vand. Ved behov kan behandlingen gentages. Vi anbefaler, at du bruger en violet balsam efterfølgende for et optimalt resultat.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand L'Oréal Professionnel
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: L'Oréal Pro. Série Expert Shine Blonde Shampoo 500 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.