L'Oréal Pro. Tecni.Art French Girl Hair French Froisse Cream 150 ml.

Om produktet

  • Teksturgivende creme
  • Skaber volumen og definition
  • Giver naturlig glans
  • Anti-frizz effekt
  • Fri for parabener
  • Fedter ikke
  • Til normalt til tykt hår

Få en mail når varen kommer på lager igen

Spar 69%

Special Price 5600

Normalpris i "butikkerne" 18500

Optjen 2,80 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

Teksturgivende creme

French Girl Hair French Froisse Cream fra L'Oréal Pro. Tecni.Art er en stylingcreme, der tilfører tekstur i spidser og længder. Stylingcremen har en volumengivende effekt, der skaber definition og et tilfældigt look uden at fedte. Cremen giver en smuk, naturlig glans, samt har en anti-frizz effekt, der virker i op til 48 timer, og som modstår luftfugtighed. French Girl Hair French Froisse Cream er velegnet til tykt og normalt hår.

French Girl Hair French Froisse Cream fra L'Oréal Pro. Tecni.Art er baseret på en let formel, der ikke fedter. Stylingscremen er beriget med aktive polymerer, der skaber tekstur i håret samt giver kontrol over hårstråene. De aktive polymerer giver hold og volumen til håret, samt støtter hårets naturlige form. Håret efterlades med et smart look, der ikke kruser. French Girl Hair French Froisse Cream er desuden fri for parabener.

Voluminøst, tilfældigt look

Ønsker du et tilfældigt look, der er fuld af tekstur og definition, så er French Girl Hair French Froisse Cream fra L'Oréal Pro. Tecni.Art det perfekte valg for dig. Stylingcremen giver dit hår masser af volumen og glans, samtidig med at dit hår kontrolleres med cremens effektive anti-frizz effekt.

Fordel en passende mængde L'Oréal Pro. Tecni.Art French Girl Hair French Froisse Cream i nyvasket, let fugtigt hår, der næsten er tørt. Et godt tip er at påføre cremen i længderne om aftenen ved sengetid og flette håret, så du vågner om med lækre bølger.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand L'Oréal Professionnel
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: L'Oréal Pro. Tecni.Art French Girl Hair French Froisse Cream 150 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.