L'Oréal Pro. Tecni.Art Hollywood Waves Siren Waves 150 ml.

Om produktet

  • Naturlig krøllecreme
  • Definerer smidige bølger og krøller
  • Anti-frizz effekt
  • Tilfører glans og elastisk blødt hold
  • Fri for parabener
  • Holdfaktor på 1

Få en mail når varen kommer på lager igen

Spar 56%

Special Price 8050

Normalpris i "butikkerne" 18500

Optjen 4,00 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

Naturlig krøllecreme

Hollywood Waves Siren Waves fra L'Oréal Pro. Tecni.Art er en krøllecreme, der definerer håret med smukke, smidige bølger og krøller. Krøllecremen definerer med en blød, elastisk tekstur og har en holdfaktor på 1 ud af 6. Krøllecremen tilfører smuk glans til håret, og giver håret et blødt og naturligt udseende uden krus. Hollywood Waves Siren Waves er til alle hårtyper, men fungerer bedst til krøllet hår.

Hollywood Waves Siren Waves fra L'Oréal Pro. Tecni.Art er en krøllecreme med gel konsistens, der føles let og fleksibel i håret. Krøllecremen er baseret på en elastin teknologi, hvor aktive polymerer definerer og styler krøllernes form, så de ultimative, bløde Hollywood krøller kommer frem. Hollywood Waves Siren Waves indeholder desuden en anti-frizz effekt, der sørger for, at håret ikke kruser. Hollywood Waves Siren Waves er desuden fri for parabener.

For smidige bølger og krøller

Drømmer du om Hollywood bølger og krøller, der er fulde af vitalitet, så er Hollywood Waves Siren Waves fra L'Oréal Pro. Tecni.Art det ideele valg for dig. Krøllecremen giver dit hår massere af glans og mindsker krus, så du er klar til den røde løber.

Fordel en passende mængde L'Oréal Pro. Tecni.Art Hollywood Waves Siren Waves i nyvasket, håndklædetørt hår, og lad håret lufttørre eller tør håret med en hårtørrer med diffusor for at skabe volumen. Et tip er, hvis bølgerne er faldet ud, så påfør en smule af krøllecremen i tørt hår og drej tot af håret rundt om fingeren og hold håret i 15-30 sekunder for at give nyt liv til bølgerne.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand L'Oréal Professionnel
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: L'Oréal Pro. Tecni.Art Hollywood Waves Siren Waves 150 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.