L'Oréal Pro. Tecni.Art Hollywood Waves Waves Fatales 150 ml.

Om produktet

  • Medium holdbar krøllecreme
  • Definerer smidige bølger og krøller
  • Giver hold i op til 24 timer
  • Tilfører glans og elastisk blødt hold
  • Holdfaktor på 3

Få en mail når varen kommer på lager igen

Spar 50%

Special Price 9100

Normalpris i "butikkerne" 18500

Optjen 4,55 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

Medium Holdbar krøllecreme

Hollywood Waves Waves Fatales fra L'Oréal Pro. Tecni.Art er en gele krøllecreme, der definerer smukt fald og smidige krøller. Krøllecremen definerer med en blød, elastisk tekstur og har en holdfaktor på 3 ud af 6, der giver hold i op til 24 timer. Krøllecremen tilfører smuk glans til håret og giver håret et blødt og fleksibelt hold. Hollywood Waves Waves Fatales er velegnet til normalt til kraftigt hår og fungerer bedst til krøllet hår.

Hollywood Waves Waves Fatale fra L'Oréal Pro. Tecni.Art er en krøllecreme med gel vandbaseret konsistens, der føles let, men holdbar i håret. Krøllecremen er baseret på en elastin teknologi, hvor aktive polymerer definerer og styler krøllernes form, så de ultimative, bløde Hollywood krøller kommer frem. Hollywood Waves Siren Waves indeholder desuden en anti-frizz effekt, der sørger for, at håret ikke kruser.

For holdbare bølger og krøller

Drømmer du om Hollywood bølger og krøller, der oser af glamouriøsitet, så er Hollywood Waves Waves Fatales fra L'Oréal Pro. Tecni.Art det ideele valg for dig. Krøllecremen giver dit hår massere af glans og ikke mindst smukke smidige krøller, der holder i op til 24 timer.

Fordel en passende mængde L'Oréal Pro. Tecni.Art Hollywood Waves Waves Fatales i nyvasket, håndklædetørt hår, og lad håret lufttørre eller tør håret med en hårtørrer med diffusor for at skabe volumen. Et tip er at flette håret efter påføring af krøllecremen, så du kan skabe smukke krøller og fald over natten uden brug af varmebehandling.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand L'Oréal Professionnel
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: L'Oréal Pro. Tecni.Art Hollywood Waves Waves Fatales 150 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.