Gratis levering på køb over 299 kr. med koden BV-FRIFRAGT

L'Oréal Pro. Tecni.Art Savage Panache Pure 250 ml.

Om produktet

  • Teksturgivende pudderspray
  • 4 ud af 6 på holdskala
  • Fejlfri mat finish
  • Langvarig kontrol
  • Fri for parabener
  • Fri for parfume
- 36%

Special Price 11750

Normalpris i "butikkerne" 18500

På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 5,85 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

Teksturgivende pudderspray

Savage Panache Pure fra L'Oréal Pro. Tecni.Art er en teksturgivende pudderspray, der tilfører masser af tekstur og volumen til håret. Stylingssprayen giver håret en fejlfri mat finish uden at gøre håret stift. Den har et godt hold, der kontrollerer håret hele dagen igennem. Sprayen efterlader ingen tydelige pudderrester i håret. Savage Panache Pure er velegnet til alle alle hårtyper.

Savage Panache Pure er baseret på en formel, der er perfekt til at skabe tekturrige og fyldige frisurer med godt hold. Puddersprayen efterlader håret med en flot mat finish. Den har en smart dyse, der sørger for at pulveret mikrofordeles og dermed får en tredobbelt spredning under anvendelse. Den har et hold på 4 ud af 6 på L'Oréal Professionals egen holdskala. Savage Panache Pure er desuden fri for parabener og parfume.

For masser af tekstur

Drømmer du om smukt teksturrigt hår, er Savage Panache Pure fra L'Oréal Pro. Tecni.Art det perfekte valg for dig. Den skønne pudderspray giver din frisure en mat finish, mens den holder frisuren i skak hele dagen igennem.

Ryst L'Oréal Pro. Tecni.Art Savage Panache Pure grundigt før brug. Spray puddersprayen i tørt hår. Fordeler du sprayen i hele håret opnås en vild og tilfældig finish, mens der ved påførelse ved hårrødderne gives et ultimativt XXL løft.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand L'Oréal Professionnel
Ingredienser

Butane, Alcohol Denat., Calcium Carbonate, Polyvinylcaprolactam, Disteardimonium Hectorite, Dimethicone, Dimethiconol, Aqua/Water. C227599/1.

Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: L'Oréal Pro. Tecni.Art Savage Panache Pure 250 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. OBS! Anmodning af prismatch gælder ved maksimum 5 stk. Læs betingelserne for prismatch her.
Tryk her for at starte et prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.