MIDSEASON SALE: 30% på 15 brands - SHOP HER

L'Oréal Professionnel SteamPod 3.0

Om produktet

  • Innovativ styler
  • Til glatning og bølger
  • Unik dampteknologi
  • 2 x hurtigere styling
  • Roterende ledning
- 30%

Special Price 136131

Normalpris i "butikkerne" 194500

På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 136,10 kr i loyalitetsrabat

Fri fragt med koden: FRIFRAGT12

Dag-til-dag levering

Optjen loyalitetspoint

Dag-til-dag levering

Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)

Beskrivelse

Detaljer

Innovativt glattejern med dampteknologi
L’Oréal Professionel SteamPod 3.0 er et innovativt dampglattejern, der er perfekt til både at lave bølger og glatte håret med et fantastisk resultat. Styleren er den næste og forbedrede generation af SteamPod 2.0 med tyndere og lettere design. SteamPod 3.0 har fokus på hårets sundhed med en særlig dampteknologi, der giver en smuk, glansfuld finish.

L’Oréal Professionel SteamPod 3.0 kommer med en lille, integreret beholder til vand, der tilfører damp under stylingen, hvilket gør denne styler helt unik og blid mod håret. Sammenlignet med en almindelig styler, gør SteamPod 3.0 det 2x hurtigere og 2x nemmere at style håret med resultater inden for få minutter, og giver samtidig 78% færre skader på håret. Styleren er udstyret med dobbelt teknologiske plader og intelligent varmekontrol, der giver en konstant og automatisk varmefordeling, med 3 indstillinger fra 180-210 grader, så du kan indstille til enhver hårtype. Derudover har L’Oréal Professionel SteamPod 3.0 en indbygget kam, der hjælper med at udfiltre og holde håret på plads under stylingen.

Anvendelse
Tag vandtanken af din L’Oréal Professionel SteamPod 3.0, fyld tanken med vand (brug demineraliseret vand) og indsæt den igen. Indstil herefter temperaturen, og brug styleren til at glatte eller krølle håret, som du ønsker. Inddel håret i mindre sektioner, og før styleren langsomt gennem håret tot for tot fra rod til spids. Vi anbefaler, at du anvender en dampaktiveret SteamPod creme eller stylingmælk i vådt hår og derefter føntørrer det inden brug af styleren for det bedste resultat. For en fuldendt, frizz-fri og glansfuld finish, kan du slutte af med SteamPod Protective Serum i hårets længder og spidser.
Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand L'Oréal Professionnel
Ingredienser Kontakt kundeservice
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: L'Oréal Professionnel SteamPod 3.0

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Når du laver en produktanmeldelse, tillader du samtidig, at Firtal Web A/S kan bruge denne på tværs af vores andre platforme. Læs mere om betingelserne her.

Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. OBS! Anmodning af prismatch gælder ved maksimum 5 stk. Læs betingelserne for prismatch her.
Tryk her for at starte et prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik