L'Oréal Professionnel Inforcer Conditioner 750 ml.

Om produktet

  • Reparerende balsam
  • Styrker og plejer
  • Beskytter mod knæk
  • Gør håret medgørligt
  • Fri for parabener
  • Blødgørende virkning

Få en mail når varen kommer på lager igen

Spar 45%

Special Price 15250

Normalpris i "butikkerne" 27900

Optjen 7,60 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

Reparerende balsam

Inforcer Shampoo fra L'oréal Pro. Série Expert er en effektiv balsamder tilfører pleje til hårfibrene. Balsammen styrker og reparerer håretså det efterlades sundereblødere og mere modstandsdygtigt over for yderligere slitage og skade. Inforcer Conditioner har en blødgørende effektder gør håret mere medgørligt og lettere at rede igennem.

Inforcer Conditioner fra L'oréal Pro. Série Expert er baseret på en professionel formelder er beriget med vitamin b6 og biotin. Ingredienserne danner en anti-breakage effekt og medvirker tilat hårfibrene bliver stærkere dag for dag. Vitaminet og biotionen sørger ligeledes forat håret bliver blødere og lettere at rede igennem. Inforcer Conditioner er desuden en del af rækken af produkterder har fået redesignet bøtten for at skære 8% ned på brugen af plastikså den dermed er mere miljøvenlig end i 2015. Inforcer Shampoo er desuden fri for parabener.

For sundere lokker

Ønsker duat dit hår bliver stærkereblødere og sundereså er Inforcer Conditioner fra L'oréal Pro. Série Expert det perfekte valg for dig. Den skønne balsam giver dit hår et boost af styrkende og reparerende ingredienserder beskytter dit hår mod knæk og gør dit hår mere håndterbart.

Fordel en passende mængde L'oréal Pro. Série Expert Inforcer Conditioner i nyvaskethåndklædetørt hår med fokus på længder og spidserog lad den virke i 1-3 minutterinden den skylles ud med rigeligt vand. Vi anbefalerat du bruger en reparerende shampoo inden din balsam for et optimalt resultat.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand L'Oréal Professionnel
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: L'Oréal Professionnel Inforcer Conditioner 750 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.