L'Oréal Professionnel Inforcer Shampoo 500 ml.

Om produktet

  • Reparerende shampoo
  • Styrker og plejer
  • Beskytter mod knæk
  • Tilfører volumen
  • Blødgørende virkning
  • Praktisk pumpe
Spar 42%

Special Price 11375

Normalpris i "butikkerne" 19900

På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 5,65 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

Reparerende shampoo

Inforcer Shampoo fra L'oréal Pro. Série Expert er en effektiv shampoo, der skånsomt renser hår og hårbund mod urenheder og snavs. Shampooen styrker, reparerer og plejer håret og efterlader det mere modstandsdygtigt mod knæk. Inforcer Shampoo tilfører volumen og gør håret mere medgørligt.

Inforcer Shampoo fra L'oréal Pro. Série Expert er baseret på en professionel formel, der er beriget med vitamin b6 og biotin. Ingredienserne danner en anti-breakage effekt og medvirker til, at hårfibrene bliver stærkere dag for dag. Vitaminet og biotionen sørger ligeledes for, at håret bliver blødere og lettere at rede igennem. Inforcer Shampoo er desuden en del af rækken af produkter, der har fået redesignet bøtten for at skære 8% ned på brugen af plastik, så den dermed er mere miljøvenlig end i 2015.

For sundere lokker

Ønsker du, at dit hår bliver stærkere og sundere, så er Inforcer Shampoo fra L'oréal Pro. Série Expert det perfekte valg for dig. Den skønne shampoo beskytter dit hår mod knæk og tilfører volumen til dit hår.

Massér en passende mængde L'oréal Pro. Série Expert Inforcer Shampoo grundigt ind i vådt hår og hovedbund, og skyl efterfølgende med rigeligt vand. Vi anbefaler, at du bruger reparerende conditioner efter din shampoo for et optimalt resultat.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand L'Oréal Professionnel
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: L'Oréal Professionnel Inforcer Shampoo 500 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte et prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.