L'Oréal Professionnel Mythic Oil Brume Sublimatrice Dry Conditioner 90 ml.

Om produktet

  • Opfriskende tørbalsam
  • Gør håret nemmere at rede
  • Blødgørende virkning
  • Tilfører glans
  • Fri for parabener
  • Suger snavs og fedt til sig
  • Har anti-frizz egenskaber

Få en mail når varen kommer på lager igen

Spar 52%

Special Price 9475

Normalpris i "butikkerne" 19900

Optjen 4,70 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

Opfriskende tørbalsam

Mythic Oil Brume Sublimatrice Dry Conditioner fra L'Oréal Professionnel er en tørbalsam, der har en opfriskende virkning på håret. Tørbalsammen gør håret nemmere at rede ud og tilfører masser af glans. Balsammen suger overskydende fedt og snavs til sig, så håret efterlades rent og mindre fedtet. Tørbalsammen har desuden plejende og anti-frizz egenskaber, der gør håret blødt og medgørligt. Mythic Oil Brume Sublimatrice Dry Conditioner er til alle hårtyper.

Mythic Oil Brume Sublimatrice Dry Conditioner fra L'Oréal Professionnel er baseret på en let formel, der føles naturlig i håret. Tørbalsammen er beriget med appelsin- og solsikkeolie, der giver håret et friskt pust, og gør håret ufiltret og lettere at frisere. Mythic Oil Brume Sublimatrice Dry Conditioner har en praktisk størrelse, der gør den nem at have med på farten. Mythic Oil Brume Sublimatrice Dry Conditioner er desuden fri for parabener.

For ufiltret, velplejet hår

Drømmer du om lynhurtigt at kunne få rent og mindre fedtet hår, der er nemt at rede ud, så er Mythic Oil Brume Sublimatrice Dry Conditioner fra L'Oréal Professionnel det perfekte valg for dig. Tørbalsammen plejer dit hår med lækre ingredienser, så dit hår får et blødt og glansfuldt udseende.

Spray L'Oréal Professionnel Mythic Oil Brume Sublimatrice Dry Conditioner i håret fra en afstand på 10-20 cm. i både længder og spidser. Lad tørbalsammen sidde uden at skylle den ud.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand L'Oréal Professionnel
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: L'Oréal Professionnel Mythic Oil Brume Sublimatrice Dry Conditioner 90 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.