L'Oréal Professionel Pumpe til 1500 ml.

Om produktet

  • Praktisk, smart pumpe
  • Til 1500 ml. flasker
  • Til L'Oréal Professionnel produkter
  • For nem dosering
  • Genanvendelig
  • Mængdebesparende

Få en mail når varen kommer på lager igen

1900
Optjen 0,95 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

Praktisk pumpe

Pumpe til 1500 ml. fra L'Oréal Professionnel er en smart pumpe, der gør det nemt at dosere den ønskede mængde shampoo, balsam eller hårkur. Pumpen gør hårvasken og hårplejen nemmere, mens den samtidigt sørger for, at man får mest muligt produkt ud af flasken. Pumpen kan anvendes på alle L'Oréal Professionnel flasker på 1500 ml.

Pumpen har et enkelt design med et sølv låg og et gennemsigtigt rør, der passer til L'Oréal Professionnels 1500 ml. flasker. Pumpen er lavet i et design, der matcher med flaskerne, hvilket giver et pænt udtryk på badeværelset. Pumpen er nem at anvende og lavet i et slidstærkt materiale, der holder længe og kan dermed genbruges.

For præcis og nem dosering

Ønsker du nemt at dosere shampoo, balsam eller kur fra dine hårprodukter, uden at der går produkt til spilde, er Pumpe til 1500 ml. fra L'Oréal Professionnel et musthave for dig. Den praktiske pumpe gør dig i stand til at tømme dine flasker for alt produkt, samtidig med at du får præcis den mængde produkt, som du skal bruge.

Skru låget af en 1500 ml. flaske fra L'Oréal Professionnel, og påfør den praktiske pumpe på flasken. Dosér den ønskede mængde shampoo, balsam eller hårkur.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand L'Oréal Professionnel
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: L'Oréal Professionel Pumpe til 1500 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.