L'Oréal Série Expert Blondifier Cool Shampoo 300 ml.

Om produktet

  • Shampoo til blondt hår
  • Velegnet til farvet hår
  • Giver håret et koldt skær
  • Neutraliserer gule toner
  • Giver en glansfuld finish
  • Plejer beskadigede hårstrå
Spar 36%

Special Price 9425

Normalpris i "butikkerne" 14900

På lager, 1-3 dages levering
Bestil inden kl. 18 og få sendt samme dag
OR
Optjen 4,70 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

Genopfriskende shampoo til blondt hår

Blondifier Cool Shampoo fra L'Oréal Série Expert er en neutraliserende shampoo til køligt blondt hår. Shampooen renser blidt håret, lysner og fjerner gule nuancer, så håret efterlades med en glansfuld finish og et smukt, koldt skær. Den silkebløde shampoo er særligt velegnet til farvebehandlet lyst og platinblondt hår, hvor shampooen går ind og genopfrisker farven.

L'Oréal Série Expert Blondifier Cool Shampoo er baseret på en professionel formel med violette pigmenter, der neutraliserer uønskede gullige undertoner og giver en kølig, blond effekt til håret. Shampooen er derudover beriget med ekstrakt fra açai-bær, som er fyldt med essentielle fedtsyrer og mineraler, der genopliver, genopfrisker og beskytter håret. Açai-bær gør også shampooen rig på antioxidanterne polyfenoler, der tilfører håret masser af næring og udglatter skadede, spaltede hårstrå, så beskadiget hår blødgøres og efterlades sundt.

For et koldt blondt look

Ønsker du at give dit hår nyt liv med en mere kølig tone, er Blondifier Cool Shampoo fra L'Oréal Série Expert et oplagt valg til dig. Med denne shampoo neutraliseres gule og orange reflekser i dit hår, så du får en flot kold hårfarve og samtidig lækkert blødt hår.

Anvend L'Oréal Série Expert Blondifier Cool Shampoo i vådt hår. Massér shampooen godt ind i hele håret og lad det skumme op. Skyl derefter med varmt vand, og gentag om nødvendigt. Vi anbefaler, at du slutter af med balsammen Blondifier Conditioner fra L'Oréal Série Expert for at forsegle fugten i hårstråene for det bedste resultat.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand L'Oréal Professionnel
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: L'Oréal Série Expert Blondifier Cool Shampoo 300 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.