HUSK MORS DAG GAVEN: Spar min. 20% på dufte - SHOP HER

L'Oréal Pro. Tecni.Art Savage Panache 250 ml.

Om produktet

  • Teksturgivende pudderspray
  • 4 ud af 6 på holdskala
  • Fejlfri mat finish
  • Langvarig kontrol
  • Fri for parabener

Få en mail når varen kommer på lager igen

- 46%

Special Price 9900

Normalpris i "butikkerne" 18500

Optjen 4,95 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

Teksturgivende pudderspray

Savage Panache fra L'Oréal Pro. Tecni.Art er en teksturgivende pudderspray, der tilfører masser af tekstur og volumen til håret. Stylingssprayen giver håret en fejlfri mat finish uden at gøre håret stift. Den har et godt hold, der holder håret på plads hele dagen igennem. Sprayen efterlader ingen tydelige pudderrester i håret. Savage Panache er velegnet til alle alle hårtyper.

Savage Panache er baseret på en formel, der er perfekt til at skabe tekturrige og fyldige frisurer med godt hold. Puddersprayen efterlader håret med en flot mat finish. Den har en smart dyse, der sørger for at pulveret mikrofordeles og dermed får en tredobbelt spredning under anvendelse. Den har et hold på 4 ud af 6 på L'Oréal Professionals egen holdskala. Savage Panache er desuden fri for parabener.

For masser af tekstur og kontrol

Drømmer du om smukt teksturrigt og fyldigt hår, er Savage Panache fra L'Oréal Pro. Tecni.Art det perfekte valg for dig. Den skønne pudderspray giver din frisure en mat finish, mens den holder frisuren i skak hele dagen igennem.

Ryst L'Oréal Pro. Tecni.Art Savage Panache grundigt før brug. Spray puddersprayen i tørt hår. Fordeler du sprayen i hele håret opnås en vild og tilfældig finish, mens der ved påførelse ved hårrødderne gives et ultimativt XXL løft.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand L'Oréal Professionnel
Ingredienser

Butane, Alcohol Denat., Calcium Carbonate, Polyvinylcaprolactam, Disteardimonium Hectorite, Dimethicone, Dimethiconol, Aqua/Water, Linalool, Limonene, Benzyl Salicylate, Benzyl Alcohol, Haxyl Cinnamal, Fragrance. C180666/1.

Bedømmelser

Bedømmelser 1 anmeldelse(r)

Super produkt
Super produkt, nem at anvende, giver et godt løft til håret
Samlet vurdering
Bedømt af Marianne / (Indsendt den 26/02/2021)

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: L'Oréal Pro. Tecni.Art Savage Panache 250 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. OBS! Anmodning af prismatch gælder ved maksimum 5 stk. Læs betingelserne for prismatch her.
Tryk her for at starte et prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.