Bestil trygt i dag, vi sender som normalt hele sommeren
Spar 30% på Gummies lige nu - >> Se udvalget <<

Abblo Pharma

Abblo Pharma er et innovativt brand, der gør det nemt for enhver at benytte sig af intime tests hjemmefra. Abblo Pharma dækker over et sortiment af hjemmetests som blandt andet klamydiatest og tidlig graviditetstest.

5 produkt(er)

Specialist suppliers of in vitro diagnostics

Abblo Pharma er et dansk brand, der producerer tests velegnet til hjemmebrug. De effektive tests er nemme og hygiejniske at anvende.

Historien om Abblo Pharma

Abblo Pharma er en dansk virksomhed, der producerer tests til hjemmebrug ud fra professionelle standarder. Abblo Pharmas vision er at hjælpe mennesker til afklaring omkring blandt andet graviditet og kønssygdomme - på en nem, hurtig og diskret måde. Med afsæt i denne vision er Abblo Pharma blevet skabt og er i dag en anerkendt producent af professionelle tests til hjemmebrug. Teamet bag Abblo Pharma består af kompetente og passionerede medarbejdere, der besidder en kæmpe ekspertise inden for fagområdet. Abblo Pharma tilgodeser enhvers behov for diskretion og et nøjagtigt resultat, og derfor er produkterne skabt ud fra høje standarder og et funktionelt design.

Abblo Pharma produkterne

Abblo Pharma har et velovervejet produktsortiment, der byder på professionelle og sikre tests velegnet til hjemmebrug. Abblo Pharmas produkter gør det nemt at tage tests hjemmefra, og derved undgår man en tidskrævende, og til tider ubehagelig, konfrontation hos lægen. Alle Abblo Pharma produkterne er nemme og hygiejniske at anvende samt giver et sikkert resultat.

Abblo Pharma bestsellere

Blandt Abblo Pharmas bestsellere ligger Tidlig Graviditetstest, Ægløsningstest Stav, Klamydia Test og Urinvejsinfektions Test. Abblo Pharma Tidlig Graviditetstest er en test, der kan anvendes tidligt i graviditeten og giver et 99% sikkert resultat. Graviditetstesten er nem at anvende og aflæse for enhver. Abblo Pharma Ægløsningstest Stav er en effektiv test, der giver en 99% sikker måling. Testen måler koncentrationen af LH i urinen og giver derfor en præcis påvisning af, hvornår ægløsningen er sandsynlig. Abblo Pharma Klamydia Test er en klamydiatest til hjemmebrug. Testen giver en 98% sikker måling og er hygiejnisk samt nem at anvende. Klamydiatesten er kun beregnet til kvinder. Abblo Pharma Urinvejsinfektion Test er en test, der måler bakterier i urinen. Testen giver et resultat efter 60 sekunder og er nemt samt hygiejnisk at anvende.

Ønsker du et nemt og hurtigt svar på f.eks. en graviditetstest, er Abblo Pharmas produkter det perfekt valg for dig!

Besøg producentens hjemmeside: Abblo Pharma