TILBUD HÅRET HUDPLEJE MAKEUP ELEKTRONIK HELSE DUFTE

Historien bag Acaiacai begynder inde i Amazonas regnskov,
hvor det unikke acai bær findes. Acaiacais sortiment består
af kosttilskud, som alle indeholder det unikke acai bær,
der har et utal af gavnlige virkninger på kroppen.

0 PRODUKTER I ALT
Vis:
Brand sortering
  • Brand sortering
  • Mest populære
  • Laveste pris først
  • Højeste pris først
  • Nyeste produkter
Vis avancerede søgefiltre / produktguide
OM ACAIACAI

Acaiacai acai bær

Created by mother nature

Dybt inde i Amazonas regnskov findes et af de mest populære bær i verden, nemlig acai bæret. Den danske virksomhed, Acaiacai, drog i år 2011 ind i den mægtige regnskov for at finde det specielle bær, og i år 2014 stod virksomheden klar med det første produkt i sortimentet: 100% naturlige acai bær på kapsler.

Historien bag Acaiacai

Acaiacai er en dansk virksomhed, der for første gang så dagens lys i år 2011. Den idylliske fortælling bag Acaiacai tager sin begyndelse i den smukke og uforglemmelige regnskov dybt inde i Amazonas vilde jungle. Teamet bag Acaiacai drog ud i modernatur for at finde den reneste kilde til sundhed, nemlig acai bæret, som kun vokser et sted på kloden – nemlig inde i den mægtige Amazonas regnskov. I 2014, godt to et halvt år efter virksomhedens opstart og deres rejse ind i den største regnskov af dem alle, stod det første produkt i sortimentet klar.

Acaiacai produkterne

Acaiacai sortimentet består af et lille, men velovervejet, produktsortiment, der overordnet set er med til at fremme kroppens sundhed. Produkterne er et resultat af en unik fortælling, der starter dybt inde i verdens største regnskov, hvor det helt særlige acai bær vokser på palmerne. I dag repræsenterer Acaiacai et udvalg af kosttilskud, der alle er baseret på det unikke acaibær, der har et væld af gavnlige virkninger på kroppen.

Acaiacai bestsellere

Det bedst sælgende produkt i sortimentet er Acaiacai Økologiske Antioxidanter, som består af en pakke med 90 kapsler af 100% naturlige acai bær, der virker som en slags superfood til kroppen. Øget energi, bedre forudsætninger for vægttab og stimulation af muskelvæksten er blot få ud af mange fordele, der er ved det unikke acai bær.

Ønsker du en krop i sund balance, er Acaiacais produktsortiment uden tvivl et kig værd!
VIND 2.000 DKK I GAVEKORT!
Vi trækker lod blandt alle på vores mail-liste hver måned