Appeal4

Appeal4 er et brand i rivende udvikling, der råder over et sortiment af skønne og effektive neglelakker til enhver smag og anledning. Appeal4s lakker kommer i et væld af smukke farver og varianter.

17 produkt(er)

A beautiful color for every moment in life

Appeal4 er et dansk brand, der producerer moderigtige neglelakker i et væld af nuancer fra hele farvepaletten. Ideen bag brandet er, at lakkerne altid skal matche årstidens hotteste trends.

Historien bag Appeal4

Appeal4 er en dansk virksomhed, der producerer moderigtige neglelakker i hele farvepalettens smukke nuancer. Ideen bag Appeal4 begyndte allerede at spire tilbage i år 2011, men først i år 2013 blev ideen realiseret, og siden da har brandet gjort sig bemærket på det danske marked. For Appeal4 er en neglelak ikke bare en neglelak – det er et modefænomen, der skal matche de nutidige trends og årstidens hotteste farver. Teamet bag Appeal4 består derfor af kompetente og passionerede medarbejdere, der besidder en kæmpe ekspertise inden for fagområdet, og som forstår sig på, hvad der er ’in’.

Appeal4 produkterne

Appeal4 har et velovervejet produktsortiment, der tager afsæt i 4 kollektioner årligt med 7 forskellige farver i hver kollektion. Sortimentet byder på en lang række neglelakker i hele farvepalettens nuancer, og grundideen er, at farverne skal være nyskabende og følge sæsonens hotteste trends. Med det store, men velovervejede Appeal4 produktsortiment, findes der smukke neglelakker til enhver lejlighed – både til hverdag og fest, så man finder med garanti noget for enhver smag i sortimentet.

Appeal4 bestsellere

Et af de bedst sælgende produkter fra serien er Appeal4 Morning Glory – en cremeneglelak med en effektiv dækkeevne. Neglelakken har en flot, gammelrosa farve med lilla undertoner og har desuden en blød pensel, der gør den let at fordele i et jævnt lag på neglene. Et andet bestseller produkt i Appeal4 serien er neglelakken Queen´s Lace, der har en flot, gammelrosa rosa farve med shimmer effekt, der skaber en metallignede overflade på neglene. Lakkens patenterede pensel gør den nem at fordele i et jævnt lag på neglene for et fejlfrit resultat.


Elsker du at have smukke og farverige negle, der følger sæsonens hotteste trends, er Appeal4s neglelakker uden tvivl det perfekte match for dig!


Besøg producentens hjemmeside: Appeal4