Find årets julekalender med tilbud, konkurrencer og rabatkoder på forsiden HER | Køb trygt julegaverne - vi giver 365 dages returret.
TILBUD HÅRET HUDPLEJE MAKEUP ELEKTRONIK HELSE DUFTE
Aquafresh har siden 1973 været førende inden
for professionel tandpleje. Aquafresh sortimentet
inkluderer den effektive og belønnede tandpasta,
der sikrer sunde og velplejede tænder til alle.
2 PRODUKTER I ALT
Vis:
Brand sortering
  • Brand sortering
  • Mest populære
  • Laveste pris først
  • Højeste pris først
  • Nyeste produkter
Vis avancerede søgefiltre / produktguide
 
Normalpris i "butikkerne" DKK


Levering fra 33 DKK - Fri fragt v/køb over 599,-

UDGÅET
UDSOLGT
OM AQUAFRESH

Aquafresh tandpasta og tandpleje

Three in one protection for your family

Aquafresh er førende producent af tandpasta, tandbørster og tandpleje, der sikrer rene tænder for hele familien. Med mere end 40 års erfaring i branchen sørger Aquafresh for optimal mundhygiejne gennem et bredt produktsortiment.

Aquafreshs historie

Aquafresh er et engelsk brand, der blev grundlagt i 1973 af Beecham Group og senere hen opkøbt af GlaxoSmithKline. Aquafresh har i mere end 40 år været forbrugernes foretrukne brand inden for mundhygiejne, og i generation efter generation har Aquafresh stået for rene, beskyttede tænder samt et sundt og smukt smil. At Aquafresh er et populært brand med stor succes kan man blandt andet se ved, at millioner af mennesker i alle aldre anvender Aquafresh som en del af deres tandbørstning hver eneste dag.

Aquafresh produktsortiment

Aquafresh har et bredt sortiment af produkter til tandpleje og mundpleje. Sortimentet dækker blandt andet over tandbørster til både børn og voksne samt tandtråd, mundskyl og forskellige tandpastaer, der alle sørger for rene og fine tænder. Oprindeligt var Aquafreshs produkter baseret på en ’dobbelt-beskyttende’ formel, der kombinerede en hvid fluor-tandpasta mod karies med en aquablå gelé for frisk ånde - som navnet også hentyder til. I 1983 - 10 efter grundlæggelsen - blev Aquafresh gentænkt, og de effektive tandpastaer blev nu til ’triple-beskyttende’, da en rød gelé blev tilføjet for at sikre sundt tandkød. Dette gør Aquafresh til en komplet tandpasta, der sørger for optimal mundhygiejne.

De førende Aquafresh bestsellere

Blandt Aquafreshs bedst sælgende produkter finder man Triple Protection Toothpaste Fresh & Minty samt Triple Protection Toothpaste Mild & Minty. Fresh & Minty er en forfriskende tandpasta, der effektivt renser tænderne. Tandpastaen danner et beskyttende skjold, der forebygger huller i tænderne samt beskytter tandkød og tandhalse. Tandpastaen har en frisk smag af mint, og så er den desuden fri for parabener. Mild & Minty er en velsmagende, parabenefri tandpasta med en sød smag af mint. Begge tandpastaer er beriget med fluor, der beskytter tænderne mod caries.

Ønsker du rene og beskyttede tænder hele dagen igennem, er Aquafreshs fantastiske produkter det perfekte match for dig!

Besøg producentens hjemmeside: Aquafresh
VIND 2.000 DKK I GAVEKORT!
Vi trækker lod blandt alle på vores mail-liste hver måned