TILBUD HÅRET HUDPLEJE MAKEUP ELEKTRONIK HELSE DUFTE

Artego er et professionelt italiensk brand, der
producerer plejeprodukter til håret. Kvalitet,
elegance og pålidelighed er nøgleordene for
Artego. Sortimentet dækker bl.a. over shampoo,
balsam, hårmasker og styling.

1 PRODUKTER I ALT
Vis:
Brand sortering
  • Brand sortering
  • Mest populære
  • Laveste pris først
  • Højeste pris først
  • Nyeste produkter
Vis avancerede søgefiltre / produktguide
 
Normalpris i "butikkerne" DKK


Levering fra 33 DKK - Fri fragt v/køb over 599,-

UDGÅET
UDSOLGT
OM ARTEGO

Artego

Care for beauty

Artego er et brand, der producerer hårplejeprodukter af høj kvalitet, der er kendt for sin italienske kvalitet, elegance og pålidelighed.

Historien bag Artego

Artego er et italiensk brand, der blev stiftet i 1998 af en gruppe eksperter med speciale i professionel og international hårpleje. Navnet Artego kommer af, at navnet står for eksklusive produkter, der er designet til hårstylister - hvilket brandet netop tilbyder. Artego blev stiftet med visionen om at udvikle og maksimere frisørens tekniske og kreative evner sammen med deres kunstneriske særpræg.

Artego produkterne

Artego har fokus på intens pleje af håret, der giver dybdevirkende næring til hårstråene for sundt og skinnende hår. Produkterne leverer gode styling effekter, lækre dufte og ikke mindst høj kvalitet. Produkterne er lavet af eksperter med passion og mod på at skabe nye trends, der skal kunne sikre den bedste hårpleje på markedet. Kunderne er Artegos fokuspunkt, og Artego drives derfor af kundernes tilfredshed og behov.

Artego bestsellers

Blandt Artegos bedst sælgende produkter finder man Artego Sunrise Oritective Oil, der er fyldt med E-vitamin, havtorn- og arganolie, der plejer hovedbunden og håret og fugter det i dybden. Olien beskytter samtidig håret mod sol, sand og salt- og klorvand, så håret forbliver smukt og velplejet. En anden bestseller er Artego Sunrise Moisturizing Shampoo, der plejer og beskytter håret mod de værste solstråler takket være sine UVA og UVB filtre. Shampooen indeholder arganolie, som er kendt for sine plejende egenskaber, der styrker og fugter håret samt plejer hovedbunden.

Så drømmer du om velplejede og glansfulde lokker, er hårplejeprodukterne fra Artego det helt rette valg for dig!
Besøg producentens hjemmeside: artego-hair.co.uk
VIND 2.000 DKK I GAVEKORT!
Vi trækker lod blandt alle på vores mail-liste hver måned