Spar 25% på al elektronik SHOP HER

Astion Pharma

Astion Pharma er udviklet specielt til eksemramt hud. Produkterne behandler, forebygger og lindre kløe med indholdet af patenterede aktive Dermadexin®. Kom eksemen til livs med Astion Pharmas fantastiske sortiment.
Historien bag Astion Pharma | Astion Pharma produkterne | Astion Pharma bestsellere

Astion Pharma styrker og behandler huden

Astion Pharma er et effektivt og special udviklet brand mod eksem, der behandler alt fra hovedbund til hænder. Produkterne er også et mirakelmiddel mod tør og skadet hud, der trænger til et fugtboost.


Historien bag Astion Pharma

Astion Pharmas første creme blev udviklet i starten af 1980'erne, da der var efterspørgsel om en fugtighedscreme mod atopisk eksem til børn. Brandet er vokset med årene og effekten af produkterne fra Astion Pharma er klinisk dokumenteret. Nu kan produkterne bruges mod andre hudsygdomme som Psoriasis.Astion Pharma produkterne

Alle produkterne fra Astion Pharma er specielt udviklet til at bekæmpe eksem på hele kroppen og i hovedbunden. Produkterne forebygger også fremtidligere udbrud af eksem ved hjælp af Dermadexin®, der ligger et tynd lag på huden, der virker som et skjold mod eksem. Derudover lindrer Astion Pharma mod kløe og irritation på huden, og kan også bruges mod andre hudsygdomme som bl.a Psoriasis.

Astion Pharma bestsellere

Astion Daily Repair 70% er klart en af Astion Pharmas bestsellers med dens effektiviet og hurtigere virkning. Denne fantastiske creme kan bruges på hele kroppen og behandler kløe, rødme og eksem. Drømmer du en smuk og sund hud er denne creme perfekt til din ramte hud.

Besøg producentens hjemmeside: Astion Pharma

GAVEKORT PÅ 2000 KR.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om 2000 kr. hver måned

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik