Sommerudsalg - Spar op til 70% - se mere HER
MÆRKER
TILBUD HÅRET HUDPLEJE MAKEUP ELEKTRONIK HELSE DUFTE
Athena Beauté producerer bomuldsprodukter
af allerhøjeste kvalitet, der er det perfekte
supplement til daglig pleje. Blandt Athena
Beautés bestsellere finder man de populære
vatrondeller, der effektivt absorberer.
1 PRODUKTER I ALT
Vis:
Brand sortering
  • Brand sortering
  • Mest populære
  • Laveste pris først
  • Højeste pris først
  • Nyeste produkter
 
Normalpris i "butikkerne" DKK


Levering fra 30 DKK - Fri fragt v/køb over 599,-

OM ATHENA BEAUTé

Athena Beauté skønhedsprodukter

Ideal for everyday cosmetic use

Athena Beauté er en international virksomhed, der producerer skønhedsprodukter af høj kvalitet. De effektive produkter tilgodeser kvindens behov for evig skønhed.

Historien om Athena Beauté

Athena Beauté er en international virksomhed, der er anerkendt for god kvalitet og funktionalitet. Brandnavnet, Athena Beauté, afspejler en græsk visdom, der tilbeder kvinden og skønheden. Athena Beauté producerer skønhedsprodukter, der tilgodeser kvindens behov for optimal pleje. Teamet bag virksomheden er passionerede og kompetente medarbejdere, der har sans for kvalitet og skønhed.

Athena Beauté produkterne

Athena Beauté har et velovervejet produktsortiment med effektive skønhedsprodukter, der giver den bedste forudsætning for at være skøn - hver dag. De effektive vatrondeller, der er en del af produktlinjen, er produceret af 100% bomuld og giver en yderst behagelig anvendelse. Fælles for alle Athena Beauté produkterne er, at de er produceret ud fra tankegangen, at kun det bedste er godt nok.

Athena Beauté bestsellere

Blandt Athena Beautés bedst sælgende produkter finder man Cotton Wool Cosmetic Pads. Athena Beauté Cotton Wool Cosmetic Pads er en pakke bestående af 120 vatrondeller, der virker absorberende og yder det bedste for huden ved blandt andet afrensning af makeup. De effektive vatrondeller er skånsomme, behagelige samt bløde at anvende. Cotton Wool Cosmetic Pads er produceret i 100% bomuld, og giver derfor en nem og behagelig anvendelse. Vatrondellerne har to lag og går derfor ikke i stykker under brug samt fnugger ikke.

Ønsker du en skånsom og nem afrensning af blandt andet makeup, er Athena Beautés produktlinje det perfekte valg for dig!
VIND 2.000 DKK I GAVEKORT!
Vi trækker lod blandt alle på vores mail-liste hver måned