Få dobbelt op på loyalitetspoint t.o.m søndag d. 26/9

Aussie

Aussie er kendt for sine plejende hår- produkter, der er baserede på unikke australske planter. Aussies sortiment består af både hårpleje- og styling- produkter, der alle kommer med et sjovt budskab.

22 produkt(er)

Find your hair’s perfect match

Aussie er et prisvindende amerikansk brand, kendt for sine plejende hårprodukter, der altid serveres med et sjovt twist.

Historien om Aussie

Aussie blev grundlagt i 1979 af den amerikanske forretningsmand, Tom Redmond, efter han havde været på besøg i Australien. Med sine mere end 20 års erfaring i frisørbranchen fik Tom idéen at udnytte nogle af Australiens unikke planter som ingredienser i hårprodukter. I begyndelsen blev Aussie udelukkende solgt på det amerikanske marked, men efter 1990 fokuserede Aussie både på det europæiske og amerikanske marked. I dag er Aussie et verdenskendt brand, der nyder stor popularitet blandt Aussie-fans verden over.

Aussie produkterne

Hårplejeprodukterne fra Aussie bygger på en filosofi om at benytte de bedste naturlige ingredienser, Australien har at tilbyde. Aussie har høstet mange priser gennem årene for deres produkter, og én af topscorerne er 3 Minute Miracle Reconstructor, der har vundet hele 9 priser på blot 2 år. Produktsortimentet spænder over alt fra shampoo, balsam og hårkure til hårspray og hårskum. De naturlige ingredienser er omdrejningspunktet, og derfor finder man blandt andet krusmodvirkende avokado-olie, glansgivende kængurupote-ekstrakt samt farvebevarende fersken-ekstrakt i produkterne. Aussies hårprodukter kommer alle med et sjovt budskab, og det er tydeligt at humor er en stor del af brandets identitet.

De førende Aussie bestsellere

Aussie har gået sejrstogt verden over, og ikke overraskende finder man Miracle Moist Shampoo blande de største hits. Shampooen giver håret et boost af fugt, så det efterlades fuld af glans med en ekstra sund finish. En anden bestseller er Luscious Long Shampoo, der er særligt velegnet til længere hår. Shampooen tæmmer effektivt krus for et velplejet og skinnende look.

Drømmer du om velplejede lokker er Aussie hårplejeprodukter det oplagte valg for dig. Sortimentet spænder bredt, og du vil uden tvivl kunne finde det helt perfekte match til dit hår!

Besøg producentens hjemmeside: Aussie

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik