Avene

Med mere en 270 års erfaring inden for hudpleje, kan man roligt kalde Avéne for en kompetent og erfaren producent. Avéne sortimentet tæller enestående plejeprodukter baseret på moderne teknologi.

1 til 36 af 42

It begins in the heart of nature

Avène er en anerkendt producent af hudpleje, og med mere end 270 års erfaring kan man roligt sige, at produkterne er skabt med afsæt i et indgående kendskab til hudens behov for pleje.

Historien bag Avène

Avènes historie byder på en smuk fortælling, der begynder i hjertet af kilden til alt det gode – nemlig naturen. Brandet blev skabt tilbage i år 1736 i en lille landsby i det sydlige Frankrig. Marquis de Rocozels hest var på randen til et kollaps, men en svømmetur i en nærliggende flod havde en beroligende og helende virkning på hesten, der igen blev frisk. Heraf blev ideen til det første Avène produkt skabt, og i dag er Avène et verdenskendt brand, der producerer hudplejeprodukter med de reneste ingredienser fra naturens hånd og af højeste kvalitet - med afsæt i flere hundrede års erfaring.

Avène produkterne

Avène dækker over et bredt sortiment af enestående plejeprodukter baseret på moderne teknologi og naturens rigeste ingredienser med termisk kildevand som hovedingrediens. Avène serien består af hudplejeprodukter til både krop, hænder og ansigt, der matcher alle hudtyper samt har en fantastisk og beroligende virkning på huden. De revolutionerende Avène produkter er skabt med et indgående kendskab til hudens behov for fugt og næring, og resultatet er derfor smuk og sund hud – hver gang.

Avène bestsellere

Det bedst sælgende produkt i Avènes hudplejeserie er Thermal Spring Water – en spray med termisk kildevand, der har en beroligende, plejende og blødgørende effekt på huden. Sprayen lindrer hudirritation samt rødme, og resultatet er sund og velplejet hud. Lige i hælene på Thermal Spring Water kommer Avène Cold Cream Hand Cream, der er en effektiv håndcreme, der heler, plejer og beskytter hænderne. Cremen har desuden en ikke-fedtende konsistens, der giver øjeblikkelig lindring til tørre og sprukne hænder for et velplejet look.

Ønsker du at forkæle din hud med ekstra omsorg og pleje, er Avènes hudplejeserie uden tvivl det perfekte valg for dig!


Besøg producentens hjemmeside: Avène