Find årets julekalender med tilbud, konkurrencer og rabatkoder på forsiden HER | Køb trygt julegaverne - vi giver 365 dages returret.
TILBUD HÅRET HUDPLEJE MAKEUP ELEKTRONIK HELSE DUFTE
AVIVIR er et dansk brand, der består af
skånsomme, naturlige produkter med et
højt indhold af økologisk Aloe Vera. AVIVIR
serien er uden parabener, parfume og
farvestoffer, men indeholder i stedet naturlige,
plejende og fugtighedsgivende ingredienser.
3 PRODUKTER I ALT
Vis:
Brand sortering
  • Brand sortering
  • Mest populære
  • Laveste pris først
  • Højeste pris først
  • Nyeste produkter
Vis avancerede søgefiltre / produktguide
 
Normalpris i "butikkerne" DKK


Levering fra 33 DKK - Fri fragt v/køb over 599,-

UDGÅET
UDSOLGT
OM AVIVIR

AVIVIR

Effektiv, skånsom og miljøvenlig hudpleje

AVIVIR - Aloe Vera Group ApS er en dansk virksomhed, der har produceret kvalitetsrige hudplejeprodukter med økologisk Aloe Vera siden 1989. Virksomheden råder over naturlige plejeprodukter uden parabener, parfume og farvestoffer, og produkterne er skabt ud fra et menneskeligt og miljøvenligt koncept.

Historien bag AVIVIR

AVIVIR er et dansk brand, der blev lanceret af Aloe Vera Groups ApS i 1989. AVIVIR opstod efter at grundlæggeren, Jesper Hummeluhr, kom hjem fra en rejse i Australien, hvor han blev behandlet med Aloe Vera planten efter en slem solskoldning. Den effektive behandling vakte hans interesse, og han udviklede herefter hudplejeprodukter og kosttilskud med et højt indhold af Aloe Vera. AVIVIRs målsætning er at skabe et menneskeligt og miljøvenligt koncept, der er skånsomt over for miljøet, og som ikke udgør en risiko over for den enkeltes helbred.

AVIVIR produkterne

AVIVIR serien er lavet ud fra idéen om at udvikle naturlige produkter, der indgår i et sundt kredsløb, og som ikke belaster miljøet. Seriens navn ‘AVIVIR’ er spansk og betyder ‘Lad os leve’, hvilket produkterne i høj grad bærer præg af - både i forhold til indholdsstoffer, men også i forhold til det samlede produkt. Alle fremstillingsprocedurer og produktemballager er miljøvenlige. Aloe Vera er omdrejningspunktet for alle produkter - navnligt Activ Aloe, der kommer fra sunde, økologiske Aloe Vera planter - alle produkter har et højt indhold af Aloe Vera, der er med til at sikre Aloe Veraens virksomme egenskaber. Flere af produkterne er svanemærkede, og alle produkter er 100% fri for parabener, parfume og farvestoffer.

AVIVIR bestsellers

Det mest populære produkt i AVIVIRs sortiment er Aloe Vera After Sun, der er en genopbyggende aftersun med 90% økologisk Aloe Vera. Aftersunen tilfører pleje og fugt til huden samt efterlader huden med et hurtigere og smukkere bruningsresultat. Lige i hælene på den effektive aftersun er Aloe Vera Body Lotion, der er en reparerende kropscreme, som indeholder 90% økologisk Aloe Vera. Kropscremen tilfører et boost med fugt og regulerer hudens egen fedtproduktion, hvilket gør den særligt velegnet til normal og kombineret hud. Den effektive kropscreme, efterlader huden silkeblød og velplejet.
Ønsker du at tage hånd om din hud med naturlige, virksomme hudplejeprodukter med et højt indhold af Aloe Vera, uden at du belaster miljøet, så er AVIVIRs hudplejeserie lige noget for dig.
Besøg producentens hjemmeside: aloevera.dk
VIND 2.000 DKK I GAVEKORT!
Vi trækker lod blandt alle på vores mail-liste hver måned