HUSK DIN GRATIS-GAVE ;o) | Læs mere HER
MÆRKER
TILBUD HÅRET HUDPLEJE MAKEUP ELEKTRONIK HELSE DUFTE
B-Brite er førende innovator inden for
tandpleje til børn. B-Brites vision har
været at skabe tandbørster, der er
elsket af forældre til overkommelige
priser uden at gå på kompromis
med kvalitet.
1 PRODUKTER I ALT
Vis:
Brand sortering
  • Brand sortering
  • Mest populære
  • Laveste pris først
  • Højeste pris først
  • Nyeste produkter
 
Normalpris i "butikkerne" DKK


Levering fra 30 DKK - Fri fragt v/køb over 599,-

OM B-BRITE

B-Brite blinkende tandbørster

Making brushing fun - every day

B-Brite er et amerikansk brand, der producerer unikke og sjove tandbørster til børn. Med B-Brites store produktsortiment, bliver tandbørstningen aldrig mere til en kamp men derimod sjov og lærerig hver evig eneste dag.

Brandet B-Brite

B-Brite er en amerikansk virksomhed, der første gang så dagens lys i 1986. B-Brite har rødder i elektronik-branchen og er producent af de populære, blinkende timer-tandbørster, der gør tandbørstningen sjov som en leg for alle børn. B-Brite er hurtigt blevet et af de bedst sælgende brands i USA, og i dag eksporterer virksomheden til forbrugere over hele verden. B-Brite er en innovator inden for børnetandbørster med et sortiment af høj kvalitet, der er til at betale, og som er elsket af forældre og børn uden undtagelse.

B-Brite produktsortiment

B-Brite har et bredt produktsortiment, der blandt andet tæller de populære og blinkende tandbørster i et væld af fine farver. De sjove tandbørster kommer med alle børnenes favoritfigurer fra tegnefilm, Disneyfilm og andet. B-Brites kreative tandbørste-sortiment er skabt til børn fra 3 år og op efter. Sortimentet har både almindelige tandbørster samt tandbørster med blinkende timer eller musikalsk timer. B-Brite tandbørsterne gør tandbørstning til en god vane for børnene, der vil opleve tandbørstningen som en sjov oplevelse.

B-Brite bestsellere

Blandt B-Brites bedst sælgende produkter ligger B-Brite Timer Toothbrush Soft på en klar førsteplads. B-Brite Timer Toothbrush Soft er en blinkende tandbørste, der gør tandbørstningen sjov og lærerig for børn. Tandbørsten sikrer en god mundhygiejne, og de bløde børstehår er ekstra skånsomme mod tandkød og tandhalse. Tandbørsten er designet med indbygget lys, der blinker i 60 sekunder, hvilket er den anbefalede børstetid for hver tandrække. Det lille børstehoved gør tandbørstningen nemmere for de mindste børn, og derudover har tandbørsten et ergonomisk håndtag, der er perfekt til små hænder.

Ønsker du en nem og lærerig tandbørstning for dit barn, er B-Brite uden tvivl det perfekte valg for dig!

Besøg producentens hjemmeside: B-brite

VIND 2.000 DKK I GAVEKORT!
Vi trækker lod blandt alle på vores mail-liste hver måned