b-tan

Brandet b.tan er til dig, der vil være tanned og ønsker det skal være simpelt. B.tan er en højkvalitets tan med en badass farve. B.tan elsker din krop og dyr, og tester derfor ikke på dyr samt holder 'nasty' ting ude af produkterne.

Bronzed up – bringin’ the awesome tan

B.tan er et brand, der leverer tanningsprodukter til alle tanningelskere. Brandet råder over et væld af kvalitetsprodukter, der alle giver den lækreste kulør til ethvert behov. B.tan sørger for, at ingen dyr skal lide under deres tanningprodukter og sikrer, at der ikke er tilsat unødige, usunde ingredienser.

Historien bag b.tan

B.tan er et af de bedste selvbruner brands, der har en mission om at gøre tanningsprocessen nem og overskuelig - de mener ikke, at det skal være raketvidenskab at opnå en lækker tan, hvilket var en af baggrundene bag b.tan som brand. B.tan ønsker at revolutionere selvbruner-gamet med selvbrunere, der hverken smitter af, giver en orange kulør eller lugter grimt – b.tan sikrer derimod feriekulør på flaske i flere forskellige nuancer.

B.tan produkterne

B.tans sortiment består af et væld af muligheder for at opnå den perfekte tan, der kan tilfredsstille enhver. Produkterne bærer præg af, at det skal kunne gå hurtigt og være sjovt at opbygge en kulør. Derudover er ingen af b.tans produkter testet på dyr, da b.tan er en sand dyreven. Produkterne indeholder ligeledes ingen bullsh*t – de indeholder ingen unødige eller skadelige ingredienser som eksempelvis parabener.

B.tan bestsellere

Det mest populære produkt i b.tan serien er I Don’t Want Tan On My Hands Velvet Mitt, som er en tanning-handske, der giver den ultimative påføring af selvbruner. Handsken sørger for, at dine hænder holdes rene og sikrer, at man holdes fri for pletter og striber af selvbruneren. Handsken er fremstillet af 100% polyester, der er super behageligt at anvende, samtidigt med at den er super praktisk, da den kan vasken om og om igen i vaskemaskinen. Lige i hælene på handsken er Tan-Ye I Love Myself More Tanned, der er en lækker selvbruner-mousse. Moussen giver en lækker duft af sommer, ligesom den sikrer en smuk solbrun sommerkulør på blot én time. Selvbruneren giver masser af glød og næring, så huden får et velplejet, lækkert udseende.

Ønsker du at tage hånd om din kulør uden at proppe mistænkelige og klamme ingredienser på din hud, men stadig bruge tanningprodukter, der virker, så er b.tans serie lige noget for dig.
Besøg producentens hjemmeside: btan.rocks