Spar 25% på næsten ALT hudpleje - SHOP HER

BaByliss

BaByliss er en markedets største producenter af professionelle elartikler. BaByliss har et spændende og bredt produkt- sortiment inden for blandt andet hårtørrere, krøllejern, glattejern og trimmere.

1 til 36 af 85

Side

af 3

Side

af 3

Our ideas for your beauty

BaByliss er en anerkendt virksomhed, der producerer højkvalitetsprodukter til hårbranchen og forbrugerne. Grundprincippet bag BaByliss er innovation, og dette ses tydeligt i deres store og spændende produktsortiment.

Historien om BaByliss

BaByliss er en international virksomhed, der siden 1961 har været førende inden for elektriske apparater til hårbranchen. BaByliss blev grundlagt af den anerkendte hårstylist Lelièvre, der arbejdede i en frisørsalon i Montmartre, Paris tilbage i 1960’erne. Lelièvre udviklede det første moderne krøllejern på baggrund af hans store viden inden for feltet. Krøllejernet blev så stor en succes, at han, sammen med sin partner Hr Felblum, besluttede at sætte krøllejernet i produktion til de professionelle frisører.

De populære BaByliss produkter

BaByliss startede ud med at producere produkter til den professionelle sektor under navnet BaByliss PRO men har senere hen udvidet med BaByliss Paris - en serie af elektriske produkter designet til forbrugerne. I 1995 fusionerede BaByliss med Conair US, hvilket blev starten på en succesfuld virksomhed med distribution i mere end 60 lande verden over. BaByliss står for produkter af høj kvalitet med moderne teknologier, der giver mulighed for at skabe ekstraordinære frisurer med en smuk finish. Produktsortimentet dække bredt med alt fra krøllejern, glattejern og føntørrere til varmecurlere og trimmere.

BaByliss’ bestsellere

Nogle af Babyliss’ absolutte bestsellere er det innovative krøllejern Curl Secret C100E og den energivenlige føntørrer Ekspert Føntørrer D361E. Curl Secret er et skånsomt krøllejern, der automatisk krøller håret op på ingen tid. Krøllejernet skaber effektivt flotte, holdbare krøller med en naturlig finish, og det giver mulighed for at variere mellem store eller små samt bløde eller definerede krøller. Ekspert Føntørrer D361E er en innovativ føntørrer, der er 25% energibesparende. Føntørreren har en kraftig motor på 2300W, og den tørrer håret på ingen tid. Derudover bygger Ekspert Føntørrer på en unik ION-teknologi, der effektivt modvirker statisk hår samt spaltede spidser.

Uanset om du er på udkig efter et produkt til styling eller trimning af hår, har BaByliss uden tvivl et produkt, der passer til dig. Babyliss’ produkter giver dig uanede muligheder for at udtrykke din personlighed gennem dit eget unikke look!

Besøg producentens hjemmeside: BaByliss

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik