Beard King

Beard King er et populært livsstils- brand, der producerer skægprodukter til mænd. Beard King dækker blandt andet over skægolier og børster samt det kendte forklæde, der er uundværligt under barbering.

5 produkt(er)

Fear the beard, not the mess

Beard King er et amerikansk brand, der producerer luksusprodukter til pleje, trimning og barbering af skæg. Virksomhedens store succes tog hurtig fart, og Beard King er i dag et populært livstilsbrand, der gør skægtrimning let som en leg.

Historien om Beard King

Beard King er en amerikansk virksomhed, der blev grundlagt i 2014. Brandet blev hurtigt et populært livstilsbrand blandt mænd med fuldskæg, overskæg, skæg og bakkenbarter, som alle havde et problem til fælles. Det at barbere og trimme skægget kan være en både tidskrævende men også grisende opgave. Dette besluttede grundlæggerne af Beard King at gøre noget ved.

Det unikke Beard King sortiment

Da man oftest står ved badeværelsesspejlet, når man trimmer eller barberer sit skæg, bliver vasken den, der griber alle de faldne skæghår. De små hår spreder sig med lynets hast rundt i badeværelset, og inden man har set sig om, ligger de på gulvet eller sidder fast i tøjet. Beard King har løst dette problem med lanceringen af Beard Bib - et innovativt forklæde til mænd, der effektivt fanger og opsamler skæghårene under barbering. Ud over det populære Beard King Bib består Beard Kings produktsortiment af skægbørster, kamme og plejende skægolier.

Beard Kings bestsellere

Blandt Beard Kings bestsellere ligger det unikke Beard Bib på en absolut førsteplads. Beard Bib forklædet fås i både sort og hvidt, og det er en smart og nem løsning, der griber alle skæghårene og derved holder badeværelset pænt og rent. Lige i hælene på skægfangeren Beard Bib ligger Beard King Beard Oil Knight samt Beard King Beard Brush. Beard Oil Knight er en plejende skægolie, der tilfører fugt til skægget samt øger skægvæksten betydeligt. Beard Brush er en unik børste med vildsvinehår, der tæmmer og former selv det vildeste skæg.

Med de trendy produkter fra Beard King behøver du ikke længere frygte et beskidt badeværelse, men derimod kan du nyde dit velplejede og velsoignerede look hele dagen lang!