Januarudsalg - shop alle de bedste tilbud lige HER | Altid billigst med prismatch + 5% yderligere rabat!
TILBUD HÅRET HUDPLEJE MAKEUP ELEKTRONIK HELSE DUFTE
Zazie producerer produkter, der gør det nemt
at holde skønhed ved lige. Zazie sortimentet
dækker over effektive neglelakfjernere og
kosmetiksvampe, der er nemme at anvende.
3 PRODUKTER I ALT
Vis:
Brand sortering
  • Brand sortering
  • Mest populære
  • Laveste pris først
  • Højeste pris først
  • Nyeste produkter
Vis avancerede søgefiltre / produktguide
 
Normalpris i "butikkerne" DKK


Levering fra 33 DKK - Fri fragt v/køb over 599,-

UDGÅET
UDSOLGT
OM BEAUTY BY ZAZIE

Beauty by Zazie skønhedsprodukter

When only the best is good enough

Beauty by Zazie er en international virksomhed, der har sans for skønhed. Beauty By Zazie råder over en linje af skønhedsprodukter, der yder det bedste for forbrugeren og dennes behov.

Historien om Beauty by Zazie

Beauty by Zazie er en international virksomhed, der producerer skønhedsprodukter til det travle menneske, der sætter pris på kvalitet og funktionalitet. Teamet bag Beauty by Zazie består af kompetente medarbejdere, der arbejder på højtryk for at skabe de bedste forudsætninger for virksomheden og det spændende produktsortiment. Filosofien bag Beauty By Zazie er, at kun det bedste er godt nok, og de skønne produkter er derfor et musthave for kvinden, der elsker skønhed.

Beauty by Zazie produkterne

Beauty by Zazie dækker over et spændende sortiment af funktionelle skønhedsprodukter, der gør det nemt at være skøn - hver dag. Beauty by Zazies produktlinje tæller alt lige fra effektive neglelakfjernere og hårbørster til kosmetiksvampe i unikt, allergivenligt materiale, der sikrer en lang holdbarhed.

Beauty by Zazie bestsellere

Blandt de mest populære produkter i Beauty by Zazies produktlinje ligger Nail Polish Remover, Cosmetic Wedges og Cosmetic Round Sponges. Beauty by Zazie Nail Polish Remover er en effektiv neglelakfjerner, der gør det nemt og hurtigt at fjerne neglelak. Neglelakfjerneren er baseret på en effektiv formel med fugtgivende glycerin, der sikrer en nem fjernelse af neglelakken. Derudover med ingrediensen til, at neglene og huden ikke udtørrer. Beauty by Zazie Cosmetic Wedges er et sæt bestående af 16 kileformede kosmetiksvampe, der gør det nemt at påføre makeup og at opnå en fejlfri finish. De effektive svampe er ideelle til påføring af flydende makeup eller selvbruner. Beauty by Zazie Cosmetic Round Sponges er et sæt bestående af 16 kosmetiksvampe med en rund facon. De effektive svampe er ideelle til påføring af foundation og sikrer en glat og fejlfri finish.

Ønsker du at være skøn hver dag, er Beauty by Zazies produktsortiment det perfekte match for dig!
VIND 2.000 DKK I GAVEKORT!
Vi trækker lod blandt alle på vores mail-liste hver måned