Beautyblender

Beautyblender opfandt den originale, dråbeformede makeupsvamp, der sikrer en fejlfri påføring af skønhedsprodukter. Beautyblender sortimentet dækker forskellige kosmetiksvampe med hvert deres unikke formål.

6 produkt(er)

Makeup’s best friend

Beautyblender er en innovativ virksomhed, der har specialiseret sig i at producere revolutionerende makeupsvampe, der gør det nemt at opnå en perfekt makeup hver gang.

Historien bag Beautyblender

Beautyblender er et trendy amerikansk brand, der blev grundlagt i 1993 af den populære Hollywood makeupartist, Rea Ann Silva. Silva har arbejdet med adskillige store Hollywoodstjerner i sin årelange karriere som makeupartist, men forlod sin respektive karriere for at forfølge sin passion om at skabe et makeupprodukt, som alle kvinder har brug for. Siden 1993 har Rea Ann Silva og holdet bag Beautyblender skabt en revolutionerende opfindelse - en dråbeformet makeupsvamp, der er inspireret af alle kvinders behov for en nem og fejlfri påføring af makeup og skønhedsprodukter.

Beautyblender produkterne

Beautyblender dækker over et sortiment af unikke kosmetiksvampe, der sikrer et fejlfrit look hver dag. Serien består af innovative makeupsvampe med en unik form, der gør det nemt at påføre makeupprodukter så som foundation og pudder. Beautyblender-produkterne har vundet adskillige priser for deres innovative design samt fantastiske funktionalitet, der gør makeup til enhver kvindes bedste ven.

Beautyblenders bestsellere

Blandt Beautyblenders bedst sælgende produkter finder man Pro Black, Original Pink w/ Mini Solid Cleanser samt Micro Mini. Pro Black, en af Beautyblenders absolutte bestsellere, er en makeupsvamp til mørke makeuptoner. Svampens innovative design sikrer en fejlfri påføring af eksempelvis foundation på både større og mindre områder af huden. Original Pink w/ Mini Solid Cleanser er et sæt bestående af en original kosmetiksvamp samt en lille fast sæbe, der sikrer en ren svamp, der holder længe. Micro Mini består af 2 praktiske kosmetiksvampe i ministørrelse, der bliver dobbelt så store, når de gøres våde. De innovative svampe sikrer nemt og hurtigt et perfekt resultat omkring de mindre områder på huden f.eks. ved øjne og læber. Kosmetiksvampene kan rengøres efter brug samt anvendes igen og igen.

Ønsker du at gøre makeup til din bedste ven, er Beautyblenders eksklusive makeupsvampe uden tvivl det perfekte valg for dig!


Besøg producentens hjemmeside: Beautyblender