BIC

BIC er et anerkendt brand, der har til mission at gøre hverdagen så enkel og nem som overhovedet muligt. BIC sortimentet dækker over et bredt udvalg af effektive skrabere, der gør det nemt at være smuk - hver dag.

3 produkt(er)

Opfyld ethvert forbrugerbehov

BIC er en international virksomhed, der skaber produkter til hverdagsbrug. Produktlinjen byder på mange forskellige produkter, der gør det nemt at være skøn - hver dag.

Historien om BIC

BIC er et fransk brand, der blev grundlagt af Marcel Bich og Edouard Buffard i 1945. De to kompagnonger startede med at producere fyldepenne og har løbende udvidet og udviklet produktsortimentet væsentligt. I 1975 lancerede virksomheden den populære BIC skraber, og sidenhen har det taget fart for virksomheden, der i dag sælger deres produkter i over 160 lande. Filosofien bag BIC er at skabe produkter, der gør hverdagen nemmere og enklere.

BIC produkterne

BIC råder over et bredt sortiment, der rummer masser af diversitet. Produktlinjen tæller alt lige fra blyanter og lightere til barberskrabere og telefoner. Produkterne er skabt med omtanke for det travle menneske, der ønsker at gøre hverdagen mere enkel. De populære BIC produkter går hverken på kompromis med kvalitet eller funktionalitet og er til at betale.

BIC bestsellere

Blandt BIC’s mest sælgende produkter ligger BIC Twin Lady Barberskraber og BIC Barberskraber. Twin Lady Barberskraber består af effektive engangsskrabere, der giver kvinder en effektiv og behagelig barbering. Skraberne er udviklet i rustfrit stål og fjerner nemt uønskede hår uden at forårsage rødme og hudirritation. BIC Barberskraber består af engangsskrabere i høj kvalitet specielt designet til mænd. Skraberne er designet med et barberblad, der giver en effektiv og nem barbering.

Ønsker du en nem og behagelig barbering, er BICs produkter det perfekte match for dig!


Besøg producentens hjemmeside: BIC