MÆRKER
TILBUD HÅRET HUDPLEJE MAKEUP ELEKTRONIK HELSE DUFTE
Bio-Oil er et unikt hudplejebrand, der er kendt
for de plejende Bio-Oil kropsolier med et hav af
fantastiske egenskaber. Bio-Oil blødgør samt
reducerer ar, strækmærker og pigmentforandringer.
3 PRODUKTER I ALT
Vis:
Brand sortering
  • Brand sortering
  • Mest populære
  • Laveste pris først
  • Højeste pris først
  • Nyeste produkter
 
Normalpris i "butikkerne" DKK


Levering fra 30 DKK - Fri fragt v/køb over 599,-

OM BIO-OIL

Bio-Oil hudplejeolie

Specialist skincare

Bio-Oil er et hudplejebrand under virksomheden Union-Swiss. Produktet Bio-Oil er en unik kropsolie, der effektivt plejer huden samt minimerer ar, strækmærker og en ujævn hudtone.

Historien om Bio-Oil

Bio-Oil opstod som brand i 2000, da de to sydafrikanske brødre, Justin og David Letscher arbejdede som revisorer for virksomheder inden for hudpleje- og lægemiddelindustrien. En af brødrenes kunder ønskede at sælge sin virksomhed, og i 2000 opkøbte Justin og David virksomheden Union-Swiss, der havde Bio-Oil i sin produktportefølje. På det tidspunkt solgte virksomheden 2000 stk. Bio-Oil om måneden. I 2002 sendte brødrene Bio-Oil på gaden under deres ejerskab, og inden længe spredte rygtet sig om den unikke kropsolie til nær og fjern. I dag er Bio-Oil kendt på verdensplan, og hudolien bliver solgt i et millionoplag samt har fans blandt superstjerner verden over.

Bio-Oil produktet

Bio-Oil er skabt med enestående ingredienser, der har en unik indvirkning på huden. Skaberen af produktet, Dieter Beier, udviklede PurCellin-olie, der udmærker sig ved at være let i konsistensen samt have en ikke-fedtende effekt. I en tid hvor hudpleje- og lægemiddelindustrien rykkede tættere sammen med udviklingen af blandt andet særlige anti-age-produkter, ramte Bio-Oil plet lige midt i markedet. Hudolien med de særlige egenskaber kan nemlig ikke blot tilføre pleje og fugt til huden, men den har også en reducerende effekt på ar, strækmærker og pigmentforandringer i huden. Brandet forener således almindelig hudpleje med behandling af huden som et af de første.

Vidundermidlet Bio-Oil

Olien fra Bio-Oil er blevet kendt som lidt af et vidundermiddel, og det er ikke så mærkeligt. Olien i den anonyme indpakning er nemlig redningen imod mange af de kendte hudproblemer, man normalt blot må leve med.

Med Bio-Oil hudplejeolie er du sikret smuk og ensartet hud med en silkeblød og velplejet finish!

Hvad indeholder Bio-Oil

Bio-Oil inderholder morgenfrueolie, lavendelolie, rosmarinolie, kamilleolie, A-vitamin og E-vitamin. Derudover indeholder Bio-Oil også den banebrydende PurCellin Oil™, som aktivt ændrer formuleringens konsistens, således at de ellers tykke naturlige olier bliver mindre tykke og samtidig mindre fedtende. Dette sikre at vitaminerne og planteekstrakterne lettere absorberes af huden.

Besøg producentens hjemmeside: Bio-Oil
VIND 2.000 DKK I GAVEKORT!
Vi trækker lod blandt alle på vores mail-liste hver måned