Black & White

Black & White er et brand, der har skabt ikoniske hårplejeprodukter siden 1922. Black & White producerer forskellige hår- vokse og pomader, der er ideelle til at skabe klassiske eller moderne stylings.

3 produkt(er)

Styling the past & the future

Black & White er et prisvindende brand, der siden 1922 har skabt ikoniske hårplejeprodukter til styling af alle looks hos både mænd og kvinder.

Historien om Black & White

Black & White blev grundlagt som virksomhed i 1922 og har siden da udviklet sig til et sandt ikon inden for hårstyling. I 1950’erne blev Black & White eksporteret til blandt andre Storbritannien, og brandets popularitet udviklede sig hurtigt til kultstatus i løbet af 1960’erne. Black & White har formået at følge med tiden, og i dag har brandet nogle af tidens hotteste superstjerner blandt deres dedikerede fans.

Black & White produkterne

Black & White har samme unikke formel som i begyndelsen, og deres mest kendte produkt er Hair Dressing Pomade. Hårpomaden giver et langvarigt hold samt efterlader håret med let glans samt en flot finish. Pomaden er desuden alsidig i brug og kan anvendes til at forme et ægte rockabilly-look eller til at tilføre tekstur og holdbarhed til frisuren. Det er helt sikkert ikke uden grund af Black & White Hair Dressing Pomade er blevet en ægte klassiker og virksomhedens bestseller.

Uanset om du er til den ultimative 50’er-frisure eller følger modens hotteste hårtrends, er Black & White et klassisk og altid holdbart valg!

Besøg producentens hjemmeside: Black & White